Nu, multumesc!

 

     Fotbalul romanesc e o mizerie…Nu m-am uitat la derby, care oricum e o alta mizerie…Niste impiedicati care incearca sa imite fotbalul mare care se joaca in Europa…Mi-e rusine de stirile pe care le vad mereu la televizor in zilele acestor partide „derby”, stiri despre tineri batuti, pietre aruncate , capete sparte…Asta e fotbalul romanesc !

      Am vazut zeci de meciuri derby adevarate , am fost la El Classico, Real-Barcelona sau la Liverpool-Manchester…Atunci cind vezi asa ceva te simti umilit de Liga 1…De niste fotbalisti impiedicati si de suporteri agresivi …Intre suporterii care se bat sperind ca asa s-or vedea la televizor si curvele care se dezbraca, sperind ca asa s-or vedea in ziare, nu e nicio diferenta! E multa vreme de cind nu ma mai uit la meciurile din Liga 1…Nu ma intereseaza  nici Cupa Romaniei, in general nu ma mai bucura fotbalul romanesc. Ma uit la fotbal ca sa ma bucur, ca si cum m-as uita la un film…Si filmul asta romanesc, Liga 1 e de un mare plictis. E adevarat, cu clovni in tribunele oficiale si cu „gladiatori” pe strazi, doar asa fotbalul roamnesc mai trezeste interes…Cu batai si bufoni.

        M-au uimit zecile de mesaje pe care le-am primit de ieri. de genul…

Schwarzmuller spune:

Negrule, esti o rusine pentru Timisoara. Jigodie imputita, gunoi stelist, oaie behaitoare, sa nu mai calci pe Dan Paltinisanu pentru ca iti vom rupe picioarele. Faci de ras regiunea in care te-ai nascut, dementule!”

         Asta e fotbalul romanesc ! Nu , multumesc !

             

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.