Romanii in care nu ma regasesc…

 

    Uluitoare stire !!! Citiva romani au incercat sa fure moastele lui Padre Pio din Italia…

     Padre Pio a fost omul sperantei pentru crestini…Pe 20 septembrie 1918, pe un munte golas si sterp din Italia, s-a petrecut unul din cele mai importante evenimente mistice din toate timpurile: imprimarea stigmatelor lui Isus Cristos pe trupulul calugarului capucin. In istoria crestina, prin termenul de stigmare se intelegere fenomenul de reproducere totala sau partiala a celor 5 rani a lui Cristos pe trupul unor sfinti sau a unor personaje mistice.
        In Padre Pio se regasesc toate fenomenele  yoga, ale doctrinelor orientale, ale lumii paranormale: bilocatia, levitatia, citirea gandurilor, premonitia, clarviziunea.
        Prietenului sau Angelo Battisti, care il intreba in legatura cu aceste fapte, intr-o zi i-a spus:” Eu sunt un mister pentru mine insumi”

         Intr-o zi, un discipol de-al sau, Cecil Hunpherey-Smith, cunoscut fiu spiritual al lui Padre Pio, in timp ce se afla in Italia, a avut un accident de automobil si a fost ranit grav. Un prieten, gasindu-l intr-o stare foarte critica, s-a dus la un oficiu postal sa ii trimita o telegrama lui Padre Pio, in care ii cerea sa se roage pentru Cecil. Cand a dat telegrama oficiantului postal, acesta i-a inmanat o alta telegrama care tocmai sosise pe adresa sa si care venea de la San Giovanni Rotondo. In aceasta, Padre Pio il asigura ca se va ruga pentru vindecarea lui Cecil Hunpherey-Smith…

         Viata lui a fost ireprosabila, misterul stigmatelor lui Padre Pio e subiect aprig disputat si-n ziua de azi. Exista sute de monumete care-l venereaza si invataturile lui sunt cautate in toata lumea…In 1968 Padre Pio s-a stins…

        In 2010 unii au incercat sa-i sparga moarmintul si sa-i fure moastele..Cei care au incercat au pasaport romanesc…

               

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.