Apel…

 

        Sunt ingrozit citind diverse comentarii pe siteuri…Oribile, lipsite de un bun simt elementar. Ca sa ajungi sa postezi un comentariu pe net trebuie sa ai o minima pregatire, macar sa stii sa citesti, sa scrii, sa ai un calculator…Ieri Libertatea a preluat un post de-al meu despre Madalina si ma bucur ca a facut-o. Un prieten insa mi-a atras atentia asupra comentariilor…Postul se referea la amintiri cu Madalina si un zevzec a scris :

#1. Nelu | 2010.07.14 | 12.52

=))
asa e ma dane.. multe amintiri, una din ele Partida de sex anal in baie =))

  http://www.libertatea.ro/stire/dan-negru-sunt-socat-am-multe-amintiri-cu-madalina-295970.html

 

      Comentariul asta a aparut la citeva ore dupa ce presa a anuntat moartea Madalinei….

       Indraznesc sa cer administratorilor de bloguri, siteuri sa cenzureze dobitocii si chiar sa ofere informatii despre I.P-ul lor…Altfel netul risca sa devina cea mai mare groapa de gunoi…As fi curios sa aflu cine este Nelu, cel cu comentariul, ce slujba are, cine i-or fi parintii sau cum o fi aratind iubita lui…E incredibil cit de hidosi putem sa ajungem…Mi-as dori ca prietenii mei de la Libertatea sa-mi ofere date despre I.P-ul celui care poate sa scrie astfel de cuvinte…As fi curios sa aflu cum arata o astfel de fiinta…

   UPDATE- daca se confirma ca Madalina Manole a mai avut o tentativa de suicid si ca a fost salvata la spital atunci asta e un mare esec al presei mondene de la noi care afla cind isi schimba Bianca lu’Bote masina sau cind isi cumpara Simona Senzual o  poseta dar nu afla un lucru major precum o tentativa de suicid a unei vedete…

   UPDATE 2- Am primit un raspuns la acest post din partea lui Adrian Toca   de la Libertatea…Multumesc pentru raspuns. Iata-l

Dan,

Mie unuia imi pare rau de situatia creata. Nu doar mie, ci tuturor de aici, pentru ca sintem niste oameni cu bun simt (indiferent daca scriem la tabloid, contrar parerii generale ). Incercam sa facem fata numarului imens de comentarii, dar nu reusim de fiecare data sa stergem toate injuriile sau comentariile deplasate, atacuri la persoana, etc. Sint peste 5.000 de comentarii zilnic, iar in zilele cu evenimente deosebite, precum a fost cel cu Madalina, media sare mult peste 8.000.

Mi-as dori ca lumea sa inteleaga asta, ca nu le toleram pentru ca ne dorim noi asta. Pe de alta parte, trebuie sa le acceptam dreptul de a comenta, cita vreme li-l oferim gratuit, precum si dreptul la protectia propriilor date personale. Cind oamenii se inscriu pe Libertatea.ro la diverse promotii/concursuri, sau pur si simplu lasa un comentariu, o fac pe incredere. Pe increderea ca noi le vom proteja datele personale pe care ni le incredinteaza. De asta n-o sa le facem IP-urile publice, si mi se pare firesc sa procedam asa. Daca ei inteleg sa se comporte animalic, e dreptul nostru sa le interzicem dreptul la postare – si, crede-ma, avem citeva mii de IP-uri banate.

De asemenea (apropo de ce zicea un alt comentator aici, inainte de mine), incercam sa rezolvam fiecare rugaminte a cititorilor, atunci cind sintem contactati si sintem rugati sa eliminam diverse comentarii (nr. de telefon facute public, etc).

E regretabil ca se intimpla asa, dar adevarul e undeva pe la mijloc. Ceea ce se intimpla la comentarii tine mai mult de oameni, propriu zis, de o libertate prost inteleasa, si mai putin de interesul nostru, ca site.

In fine, m-am intins. Vroiam sa iti spun ca s-au sters comentariile de la articolul in care te citasem pe tine. Si, apropo de un alt topic, vroiam sa-ti mai spun ca noi nu ti-am denaturat niciodata sensul articolelor de pe blogul tau, si vom continua sa te citam corect, atunci cind o vom mai face.

So, sper sa nu-ti inchizi blogul

Numai bine,
Adrian

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.