Nu fotbalului -(2)-

 

     Am o veste buna…Postul meu, „Nu fotbalului” a avut o multime de reactii. Nu ma asteptam. Repet, negatia nu e o solutie am folosit-o pe post de carlig. Totusi , cred in continuare ca aurul din medalia lui Dragulescu e mai valoros decit aurul din ceasul lui Mutu.  

         Celor care au aderat la idee le cer sprijin. Sa gasim impreuna un nume campaniei de promovarea altor sporturi decit fotbalul…

         Pina atunci…vestea buna. Un bun prieten, Cristian Cirlan , presedintele clubului Steaua la hochei  http://www.steauahochei.ro/ro/  , e dispus , impreuna cu cei din clubul de hochei, sa ajute la promovarea campionilor altor sporturi.  O sa va tin la curent…Ideile sunt binevenite !!!

          Pina atunci , de retinut…Duminica, 10 ianuarie, pe patinoarul Flamaropol din Bucuresti are loc semifinala Cupei Romaniei la hochei…Steaua-Gheorghieni.  ATENTIE !!! Celor care iubesc alte sporturi…Primii 5 dintre voi care vor trimite un mail la adresa ane.marina@steauahochei.ro  vor primi cite o invitatie la meciul de duminica. Eventual ,in mail, sa amintiti ca sunteti sustinatorii celorlalte sporturi… Cei de la Hochei Club Steaua fac cinste cu invitatia la meci.

      Incercam sa promovam si celelalte sporturi…sa-i cunoastem pe cei carora li s-a cintat imnul pe podiumuri…Aurul lui Bute  sau aurul lui Mutu? Mutu are ceas de aur. Am vazut asta la stirile sportive…La toate stirile sportive !!!!

UPDATE-La 22,20 am vorbit cu Cristi la telefon…A marit numarul invitatilor la 20 !!! Trimite-ti mailul la adresa de mai sus si duminica seara sunteti invitati la semifinala Cupei Romaniei la hochei !!! Invitatile sunt gratuite ( e pleonasm? )

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.