Jurnalism

La un radio, azi-dimineata, am avut o “ciondaneala” cu decanul Facultatii de Jurnalism din Bucuresti,Mihai Coman,pentru ca nu pricep de ce studentii de acolo nu au parte de profesori “vedete”, de jurnalisti reper? ATENTIE, nu e vorba de Raduleasca, Negru sau Brenciu,noi NU facem jurnalism, ci de jurnalistii-vedeta de azi, cei care apar la tv si sunt trendsetter in breasla. De profesori care profesează! Intalnesc sute de stidenti la jurnalism si toti vor sa fie ca Esca sau ca Andreea Berecleanu .Pai,de ce n-ar putea ele sa predea jurnalism,de ex? Daca inteleg facultatile din Iasi,Cluj sau Timisoara unde e greu sa aduci jurnalistii vedeta, pe astia din Bucuresti nu-i pricep. Doar ii au la indemana…Iaca inca o fabrica de stat care produce pe stoc! (in fotografie sunt studentii de jurnalism de la Cluj.In 16 ianuarie ajung la Iasi. pro-bono, fara nicio pretentie financiara!)

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Jurnalism

  1. Stan Alexandra Maria mihaela spune:

    Salut ,vreau să mi spun povestea poate găsiți oameni să mi ajute pe cei 2 copii si mei 1 are8 ani stă la sos satele copiilor ,si am pe Andrei de un1 an divorț ez de soț ca de 5 ani stă cu Dana cu 11 copii .eu am mama ma ține ea dar pe alex încerc să îl aduc în grija mamei….aștept o rezolvare

  2. Raluca spune:

    Ba FJSC a incercat sa aduca si vedete. Unii isi povesteau viata, altii nu prea dadeau pe la ore, Turcescu povestea despre sacralitatea obiectivitatii (studentii au fost tare dezamagiti sa afle despre relatia sa cu SRI-ul). NU stiu cati dintre trendsetteri exista si cati sunt dispusi sa isi bata capul cu studentii, sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.