Testul

M-am simtit umilit cand am vazut ca pe lista cu disponizbilzati ai TVR-ului , in urma unor examene grila, se afla nume pe care le-am intalnit si eu pe culoarele televizunii publice…N-am fost nicio zi angajatul TVR desi am prezentat evenimente importante ale postului precum festivaluri Mamaia, revelioane, festivaluri Callatis sau Eurovision…

„O data in viata” facuta de doamna Elize Stan era singura productie care incurca televizunile comerciale in ultimii ani.N-a trecut testul grila..La TVR testul bate audienta… Ma intreb cati dintre cei care am trecut prin TVR de-a lungul anilor am fi luat testul grila…Brenciu,Andreea Marin, Raluca Moianu, Divertis…Cati am fi picat?

As propune (habar n-am cui) sa fim testati si noi, ceilalati din brealsa. Ca o curiozitate si ca un gest de solidaritate. Esca, Brenciu, Razvan si Dani,Simona Gherghe…Ca sa vedeti cate din vedetele televizunii de azi ar fi fost concediate. Eu sunt dispus sa fac testul !

Ca o curiozitate, exista un domn angajat al unui serviciu public de tv care castiga 187 000 lire sterline pe langa venitul anual de pensionare care este de 270 000 de lire sterline. In acest venit de pensionare e inclus si un spor de celebritate si fidelitate fata de BBC… Alan Yentob s-a angajat la BBC in 1968 si a castigat o avere muncind la televizunea publica.

Anul trecut Alan Yentob a adus din nou cifre zdrobitoare de audienta pentru BBC cu un documentar.

„The Great Pretender” este un documentar care include imagini de arhiva, niciodata difuzate, cu Freddie Mercury si alte mari nume ale scenei mondiale. Bomba o reprezinta un duet Michael Jackson/Freddie Mercury, o melodie inregistrata de cei doi si ascunsa vreme de ani de zile…” There Must Be More To Life Than This” se numeste piesa inregistrata de cei doi si difuzata in premiera de BBC…Alan Yentob e un simbol al BBC din 1968…Unde mai gasesti continuitatea in televizunea de azi?

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.