21/12/2012

Zetcharia Sitchin
N-am crezut in sfarsitul lumii pentru ca sunt crestin , cred in Dumnezeu si cred ca orice speculaţie sau încercare de a ghici sau prezice sfârşitul lumii despre care „nici îngerii din cer nu ştiu când va fi” (cf. Matei 24:36), este o minciună ! Orice crestin cu minime cunostiinte teologice stie asta !
Cel mai mediatizat sfarsit al lumii a fost insa si cel mai lipsit de fair-play, a fost un veritabil plagiat mondial. O stupizenie, e adevarat, bine ambalata dar lipsita de scrupule ! Si asta pentru ca niciunde nu s-a pomenit numele lui ZETCHARIA SITCHIN.

Daca de fiecare data cand s-a vorbit despre calendarul mayas s-ar fi amintit si numele lui Sitchin el ar fi fost azi o vedeta mondiala. Zetcharia Sitchin e cel care a promovat si a facut publica teoria planetei Nibiru si a extraterestrilor annunaki. Rusul a pretins că acești annunaki ar fi o rasă de extratereștrii de pe o planetă ipotetică (recent descoperită și de NASA) dincolo de planeta Neptun, numită Nibiru.

Sitchin a tradus o parte din tablitele sumeriene care anuntau sfarsitul lumii…Luat adeseori in deradere de oamenii de stiinta sau de preoti , Sitchin a murit in 2010, cand deja Hollywoodul dadea deja atacul pe tema sfarsitul lumii…

Zecharia Sitchin, de la el a plecat totul se intoarce intr-un oarecare anonimat dupa un sfarsit al lumii prost regizat de industria filmului american…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.