Amestecate

–Tocmai ce am vazut un reportaj pe BBC cu cativa politicieni englezi care merg la serviciu, in Parlamentul Englez, cu metroul. Celebrul Tube… Am o propunere inaintea alegerilor… Noilor parlamentari sa li se impuna sa mearga la serviciu cu mijloacele de transport in comun.Asta sa fie o obligatie ! Se obtin astfel doua efecte, economie la buget cu benzina si cu masinile de serviciu si testul zilnic in fata poporului. Prin natura meseriei mele eu sunt obligat sa trec de multe ori pe luna examene de admitere. Examenele mele sunt audientele de televizune. Fotbalistii dau saptamanal examene pe teren, un medic trece prin examen dupa fiecare operatie. Politicienii dau examen o data la patru ani ! ATAT!?
. Macar mersul cu autobuzul, metroul sau tramvaiul sa fie testul lor…

– Zapam zilele trecute si i-am vazut in acelasi timp la televizor…Bruce Willis-pensionar in „RED-greu de pensionat” si Margareta Paslaru,al carei admirator sunt…Ce frumos imbatranesc ai lor si ce ponosit imbatranesc ai nostri…

–Zice-se ca s-au decernat premiile TV Mania…Cica se decerneaza de ani si ani de zile. N-am fost niciodata la astfel de premii, in pofida invitatilor primite…Ce sa fac cu trofeele ? Am avut curiozitatea candva sa intreb un jurnalist de la o revista de specialitate tv daca stie cum se masoara si ce inseamna un punct de rating.Habar n-avea dar isi dadea cu parerea in revista…L-am intalnit dupa cativa ani intr-un show room auto, se angajase acolo p.r. De asta nu calc la astfel de sindrofii…Rasplata lor prin insigne e insignifianta !

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.