M

 

       La aniversarea lui ma simt obligat sa scriu citeva cuvinte despre el, unul din prietenii mei apropiati. Poate unul din cei mai buni. Am petrecut impreuna multe nopti si adeseori ma suparam pe el tocmai pentru ca ma tinea treaz pina tirziu spre dimineata. Sotia mea m-a surprins adeseori la 4-5 dimineata in pat cu el…( tabloidele asta vor prelua din post ).

        E un instalator scund si destul de grasut, cu mustata neagra si imi amintesc ca venea la mine acasa mereu imbracat intr-un tricou rosu si o salopeta albastra. Si statea pina tirziu spre dimineata cind il scotea sotia mea afara. Intodeauna cu scandal. De o vreme nu ne-am mai vazut…A ramas in Timisoara pentru ca acolo ne-am intilnit prima data…

        Nu cred ca exista macar un om care sa intre pe blogul asta care sa nu-l fi cunoscut…Tocmai a implinit 25 de ani. Probabil cel mai tinar faimos instalator de pe mapamond…Ma bucur ca l-am cunoscut si-n amintirea vremurilor bune, pe furis, in seara asta o sa-l caut din nou…O sa stam din nou impreuna citeva ore…Pina cind sotia mea il va scoate din casa, asa cum o facea cindva…O sa petrec o noapte alba din nou cu el…Il cheama Mario , locuieste in Mooshroom Kingdom si mereu are o sepcuta pe care e inscriptionata litera M…De la Mario…SUPERMARIO BROS…Cred eu , cel mai faimos video game din toate timpurile..25 de ani…La mai multi !!!!

      

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.