Cu limita !!!

 

       Citesc azi intr-o revista, cu ghilimele, o declaratie pe care n-am facut-o NICIODATA ! Despre regele MIHAI, cei de la revista respectiva  sustin ca regele a refuzat sa se pozeze cu mine, cu oameni din showbizz in general. Si apoi apare o declaratie de-a mea pe care eu nu am dat-o …” Nu cred ca s-a pozat vreodata alaturi de vreo vedeta de la noi. Mi-as fi dorit foarte mult acest lucru”, a declarat Dan Negru.”

         In cartea „Amintiri in alb si negru”  povestesc despre intilnirea mea  scurta cu Regele Mihai si despre pozele pe care le-am facut. Cum sa declar eu ca „nu cred ca s-a pozat vreodata cu vreo vedeta de la noi,mi-as fi dorit mult acest lucru” cind in carte am publicat o astfel de fotografie?

        N-as fi postat acest drept la replica, n-am facut-o niciodata , orice s-ar fi scris dar cred ca Regele Mihai e un reper , poate ultimul. Cred ca monarhia cindva, prin ’90 putea fi o salvare…Din respect pentru Majestatea Sa, dau acest drept la replica pe care insa il vor citi mult mai putini decit cei care au citit stirea in revista…

          Deci…http://www.revistavip.net/Stiri_de_ultima_ora/Regele_Mihai_a_refuzat_sa_faca_poza_cu_Dan_Negru/3661/

        DSC01661

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.