Incalcati legea…!!!

 

      Uluitoare poveste…A socat toata Europa…Contul sau de pe Facebook a adunat peste 27000 de fani pina la ora asta. L-am accesat si eu si am devenit fan chiar daca politia i-a avertizat pe cei care-i acorda sprijin ,pe orice cai, ca sunt pasibili de complicitate…Da, mi-am luat riscul…

     Drama lui Drasius Kedys a început acum un an, în Kaunas, al doilea oraş ca mărime al Lituaniei, după capitala Vilnius. La acea vreme, Deimantela, fetiţa lui, avea patru ani, iar bărbatul divorţase de mama copilei. Totul a început, potrivit lui Drasius, cu rugămintea micuţei de a nu o mai duce în vizită la mama ei, pentru că “vine şi Andrius ( – Andrius Usas, om politic lituanian-) şi mă linge”! Acele vorbe ascundeau,  un coşmar.

       În scurt timp, Drasius a înţeles că fetiţa lui era molestată sexual, cu voia fostei sale soţii. Bărbatul a pus cap la cap piesele unui puzzle şi a ajuns la o concluzie dureroasă. Fosta lui nevastă, impreuna cu sora ei,Violeta, furnizau unor pedofili din lumea bună  copii pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. Printre pedofili s-ar fi aflat şi un judecător.După ce a aflat, timp de un an, tatăl a încercat să-şi facă dreptate.

        A depus zeci de plângeri la Poliţie, a trimis sute de petiţii, inclusiv la Parlamentul European. A postat pe internet o mulţime de mesaje, şi-a spus povestea şi a căpătat simpatia oamenilor de pretutindeni. Drept probe, Drasius a adus mărturiile zguduitoare ale micuţei. A mai avut putere cât să-şi filmeze copila cum povesteşte prin ce a trecut.Filmele au fost trimise din nou politiei fara vreun rezulat.

         A “lansat” apoi înregistrările pe internet, ca un ultim strigăt al omului condamnat să moară cu dreptatea în braţe. Plângerile lui nu au fost luate în seamă. 

        Drasis,fost luptator in armata.  Din 5 octombrie a incetat sa mai astepte rezultatul justitiei. Judecatorul care i-a violat,molestat fetita locuia in acelasi oras, era liber,influent si nimeni nu s-a atins de el .

          Pe 5 octombrie si-a luat dreptatea in miini.Primul pe care l-a executat a fost judecatorul pedofil. L-a impuscat  foarte aproape de casa acestuia. I-a tras trei gloanţe în organele genitale şi unul în cap. În aceeaşi zi, a executat-o şi pe Violeta Naruseviciene,sora sotiei,complice (29 de ani) la periferia oraşului.In ziua urmatoare restul persoanelor implicate in abuzul sexual au intrat sub protectia politiei. Asa sunt si-n ziua de azi…
        Drasius a disparut,nu inainte de a trimite mesajul ca vinatoarea pedofililor va continua.

             Drasius, care e căutat acum prin Interpol, a devenit erou. I-au fost dedicate cântece, oamenii i-au scandat în stradă numele, iar pe internet i-au fost transmise mesaje de incurajare. In Londra si Paris au fost amplasate,ilegal,noaptea afise mari pe care scria „Drasius,Europa te respecta! ” 

         Nimeni nu stie in ziua de azi unde se ascunde. Interpolul e pe urmele lui dar sunt citeva tari europene precum Polonia in care s-a cerut oficial sa i se acorde azil. Numele lui e prezent in toate ziarele europene.Messi, de la Barcelona, a purtat un tricou pe care scria „Drasius,respect!”

         Un tata care si-a facut dreptate…Inainte de a-si incepe razbunarea s-a fotografiat ,pentru ultima oara, cu fetita lui…Priviti fotografia…Eu am devenit fan…Va indemn sa o faceti aici…http://www.facebook.com/pages/Drasius-Kedys/159710653374 

         Nimeni nu stie unde se afla, daca ar fi nevoie, eu sunt unul din milioanele de europeni care i-ar oferi adapost chiar daca as stii ca incalc legea…Si o declar public…

        

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.