Capat de drum

Din toamna incep un nou proiect tv. Fara copii ! Next Star a fost anul trecut cea mai googalita emisiune de tv a Antenei 1,potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audientele Next Star au fost mult peste asteptari . Acu’pot sa marturisesc: cand Next Star era doar o idée, multi colegi de breasla ma compatimeau spundu-mi ca am sa-mi rup gatul riscand intr-un show cu copii in prime-time. Putini imi dadeau vreo sansa de supravietuire,mai cu seama ca formatul era original 100% .Acu’ ramane un loc liber pentru un kids show pe piata tv din Romania. Din decorurile showurilor tv pe care le-am parasit am luat mereu cate un obiect de décor.Am o mare colectie in pod, de la globul pe care-l invartea Mama Natura la Ciao Darwin pana la un acvariu din Academia Vedetelor. Din Next Star am pastrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochii fara lumina a lui Alex. Si am speranta ca peste vreo 60 de ani, niste bunici vor povesti nepotilor despre fenomenul Next Star… E mai usor sa construiesti un copil puternic decat sa repari un matur stricat. La capat de drum, multumesc!

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Capat de drum

 1. Curatare spune:

  Globul de la Ciao Darwin :)))) Muhaha , cred ca aveam 13 ani pe vremea aia :))

 2. Sylvain Deschamps spune:

  J’ai découvert votre émission Next Star par Google en août 2014 avec la formidable Elena Hasna. Et que penser de Rose Marie, Vanessa, Téodora, Isabella…la liste est longue. Depuis je suis fan. Pour moi c’est la MEILLEURE émission-télé de divertissement qui puisse exister sur la planète. Étant du Québec (Canada) j’en ai vu des émissions et Next Star, in my mind, is the number ONE. J’ai découvert que la Roumanie possède beaucoup d’enfants talentueux. J’ai regardé plusieurs editia di sesonul 5 par ordinateur d’ailleurs j’ai téléchargé plusieurs de vos vidéos (plus de 6 heures) que je regarde une fois par mois. Je suis amèrement déçu de savoir que l’émission ne reviendra pas cet automne, vous avez probablement de bonne raison. Soyez assuré que si ça revenait à l’antenne je regarderai de nouveau.
  S. Deschamps

 3. Stefan spune:

  Emisiunea „Next star„ mi-a placut dintotdeauna.De aceea o felicit pe Rose Marie pentru ca a ajuns pana in finala si a reusit sa o castige.

 4. Stefan spune:

  Imi pare rau ca s-a terminat „Next star„.

 5. Sylvain Deschamps spune:

  Next star de retour pour 2016. Merci. J’apprécie.
  Stele urmator pentru 2016. Vă mulțumesc. Apreciez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.