Vivi…

Am dat copy-paste unui mesaj pe care l-am primit.Sincer, m-a emotionat…Si am atasat o fotografie de atunci si de acu’ cu Viviana de la Academia Vedetelor. Am reintalnit-o dupa vreo 15 ani… Iaca mesajul care m-a determint sa fac toate astea..:

„Bunâ scuze pentru deranj mă chem Viviana și aș vrea să te rog cev: eu am 13 ani si mi-ar plăcea să văd o emisiune de a ta „Academia vedetelor” de cănd o aveai ca asistentă pe Viviana pentru că datorită acestei emisiuni părinți mei mi-au pus numele Viviana.Mulțumesc mult pentru atenție și salutări din partea mea și a părinților mei. Eu sunt în Italia de peste 10 ani,scuze încă odată pentru deranj și îți mulțumesc foarte mult!
Sei un grande baci.
Viviana”

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Vivi…

 1. Issabel Vircan spune:

  Bună ziua,

  Numele meu este Issabel Vîrcan, sunt coordonatorul proiectului Oratorica realizat de Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune(ASCIG) din București și vă contactez deoarece ne-ar face o mare plăcere să vă invităm în cadrul proiectului nostru.

  ASCIG va organiza a 7-a ediție a proiectului Oratorica. Evenimentul constă în realizarea de training-uri și workshop-uri de către traineri parteneri specializați, având ca scop dezvoltarea abilităților studenților de comunicare și public speaking.

  Cele cinci teme abordate sunt: limbaj non-verbal, influență și persuasiune, inteligență emoțională, comunicare și public speaking.

  Astfel, venim spre dumneavoastră cu o propunere și anume ca în cadrul unui training, timp de 30-45 de minute să le vorbiți celor 150 de participanți despre experiența dumneavoastră personală în ceea ce privește vorbitul în public, modul cum reușiți să vă stăpâniți emoțiile.

  Menționez că datele training-urilor vor fi:

  -06 martie 2015
  -27 martie 2015

  Intervalul orar de începere al training-ului va fi în jur de ora 15:00, însa această oră poate suferi modificări ulterioare în funcție de programul de care dispuneți.

  Aștept, cu drag, un răspuns de la dumneavoastră!


  Cu stimă,
  Issabel Vîrcan
  Membru al departamentului Educațional
  Telefon: 0769.481.803
  Adresă de mail – issabel.vircan@ascig.ro
  Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune
  Sediu Strada Frumoasă Nr. 31 Et. 2 Sala 33
  Web http://www.ascig.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.