Ma acuz !

Sunt revoltat pe decizia Corinei Dragotescu de a pleca definitiv in America, de fapt, sunt revoltat pe impotenta presei, pe lipsa ei de reactie. Emigrarea unui jurnalist de elita, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit sa arunce in aer societatea civila, cu ajutorul presei. As pune pariu ca daca orice personaj monden-ieftin ar emigra in State, presa ar exploda si toate televiziunile i-ar cauta exclusivitatea…

In egala masura, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru ca am pus bazele acestei lumi ! Cu multa vreme in urma, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atentia ca e periculos ce fac , ca emisiunile mele in care apareau – pentru prima data pe atunci- asistentele tv, personajele bizare si lumea mondena,  s-ar putea sa creeze imitatori… „Vor fi multi care vazand succesul acestor produse, le vor imita”…  Pruteanu avea dreptate…Azi, sunt mahnit !

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

12 răspunsuri la Ma acuz !

 1. Oana spune:

  A fost de ajuns sa spuna Florin Salam ca se muta in America si toate televiziunile au preluat stirea, asa ca… se confirma ce spui tu , din pacate

 2. dr spune:

  ce faceai tu acum 6-7-8 ani se face si acum numai ca de 4-5 ori mai agresiv.
  tu aveai o asistenta de care se spunea ca e c***a acum sunt c***e de care se spune ca sunt asistente

 3. Pingback: Corina Drăgotescu emigrează în State. Aşa, şi? » subiectiv.ro

 4. radu spune:

  si, ca de obicei, un post de bun-simt are reactii putine… ar fi bine sa fie din cauza ca, uneori, e si tacerea raspuns…

 5. Ovidiu spune:

  Nu te mai plange, e plina „sticla” de ipocriti ca tine. O vei mai face in continuare, ca iti trebuie banii frumosi.

 6. Pingback: Dan Negru-un autodenunt tardiv « Ioanavram's Blog

 7. Mahorcu spune:

  Fratilor, lasati-o-n pace pe Dragoteasca. Nu e nici pe departe jurnalist „de elita”, dar e libera sa emigreze, ca orice om; nu pleaca la furat, nu ea o sa faca romanii de ras in state.
  In plus de asta, este o persoana necajita, greu incercata, bolnava de cancer, mai mult ca sigur ca si la asta se gandeste; daca boala ar recidiva, sa fie si ea intr-un sistem care nu o lasa sa moara pe holul spitalului daca nu da 10 ron la asistenta. 100% de inteles !

  Iar tu Dane… tarziu te-ai trezit sa meditezi la ce ti-a zis Pruteanu.
  Esti unul dintre primii care au ridicat non-valoarea, prostia si incultura la rang de „show-biz” si „divertisment”. Existi ca „vedeta TV” din aceleasi motive din care exista si Dan Diaconescu, Capatos, Brancu, etc. Hraniti apetitul de barfa si mizerie al celei mai de jos clase.

 8. mihai spune:

  de cand e dragoteasca jurnalist de elita? e un jurnalist ok, daca nu-ti place basescu, dar pana la a ajunge jurnalist de elita mai e mult… cat despre plecarea ei, sa fie sanatoasa, dupa ce si-a umplut conturile cu banii lui stii tu cine, acum se duce la un trai mai bun…

 9. mihai spune:

  apropo Dane, daca iti pasa asa mult de valorile din tara asta, cand renunti la emisiunile tampite si la invitatii retarzi pe care-i promovezi?

 10. Gica spune:

  De mult n-am mai vazut un „autodenunt” mai jenant.
  S-a trezit sa-si aduca aminte de ce i-a zis Pruteanu, dupa ce timp de aproape 10 ani a promovat jegul, subcultura, barfa, tabloidul… vai de tine dane.

 11. Bau-bau spune:

  BA! Daca vrei sa faci un bine tarii, IMPUSCA-TE!

 12. Monica spune:

  Oricum, dvs. nu va veti opri, pentru ca ati intrat intr-un cerc vicios in care audienta da masura onorariului. Mi se face pielea gaina de oroare cand imi amintesc de secundele cand nimeream din greseala ecranul in timp ce rula Ciao Darwin, de care sunteti atat de mandru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.