Inchisoarea ingerilor

Am cheltuit o avere pe inchirierea de filme pe casete video, candva. Dupa cum, parintii mei au dat o gramada de bani pe primul meu video cumparat inainte de revolutie…Il am si azi, pitit intr-un colt,martor al adolescentei mele…

Rasfoiam programul tv zilele astea si am descoperit ca sambata seara  va fi la televizor unul din cele mai bune filme din istoria cinematografiei, „Inchisoarea ingerilor”….Culmea, e cel mai bine vandut film pe casete video sau dvd din istoria cinematografiei, L-am vazut de vreo 4 ori pana acum si sambata o sa-l revad,  daca oi avea rabdare sa trec peste multele intreruperi publicitare.

Stephen King a scris povestea si mai apoi a vandut-o pentru ecranizare lui Frank Darabont cu 1 dolar ! Atata doar, 1 dolar. Darabont a facut din povestea unui condamnat pe nedrept , interpretat de Tim Robbins si povestita de Morgan Freeman, unul dintre cele mai profitabile filme din istorie. Pe 1 dolar!

„Inchisoarea ingerilor” e de neratat ! Unul din maril filme la care m-as reintoarce oricand…Cautati-l sambata seara, merita!

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.