Explicatie….

 
NU PARTICIP LA ALEGEREA CONCURENTILOR IN SHOWUL DA SAU NU !!!!!!!!!!!!!!!!! CEI DE LA PRIME SE OCUPA DE ASTA.

     Sunt dator cu o explicatie data zecilor de comentarii pe care le primesc aici, de genul :

<Salut!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime.Sunt din or.Chisinau,ma numesc Cosulean Cristina si am 22 de ani si sint studenta la Universitatea Agrara de Stat din Moldova . Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este :cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU as vrea sa-i usurez un pic starea financiara a mamei mele care intretine doi copii studenti,eu si Fratele meu mai mic.Ajutati-ma voa rog frumos.Contact….
Va multumesc anticipat!!!>

        Nu-mi place sa scriu pe blog despre programele mele de televiziune…Vreau insa sa dau o explicatile acelor foarte multi care-mi trimit aici , in comentarii, mesaje precum cel de mai sus…Am primit zeci de astfel de mesaje…

       Ma bucura nespus succesul showului „Da sau Nu” din Moldova, sunt onorat ca nicio alta productie de divertisment n-a facut vreodata astfel de audiente acolo…Dar nu eu sunt cel care face castingul concurentilor, atunci cind ajung in Chisinau ,colegii mei de la Prime imi dau lista intreaga a concurentilor deja alesi. NU locuiesc in Chisnau, mi-e imposibil sa particip la castinguri. Stiu ca multi asteapta un raspuns si eram dator cu el…

      Pot doar sa va trimit un link salvator, sper…http://www.prime.md/ro/categories/92606/video/

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

333 răspunsuri la Explicatie….

 1. Judy spune:

  Da sau Nu? Imi aduce aminte de Ba da, ba nu:))

 2. mihai spune:

  http://www.youtube.com/watch?v=4ysd8AFhMjY
  Un baiat talentat, care cu siguranta nu o sa aiba expunerea unei pseundo-vedete precum daniela cudu

 3. razvan spune:

  dane ..team mai intrebat..si nu mi-ai raspuns…cand ai avut emisiunea cu presedintele interimar al Moldovei ?..pentru ca pe site-ul prime md..am urmarit toate emisiunile si nu era invitat in niciuna !

 4. mara spune:

  De unde ai atata energie, Dane?

 5. ovidiu spune:

  Buna Dane ,,, as dori sa vorbesc cu tine ….

  ovi_Jacob@yahoo.com

  ps:ai emisiuni misto ….imi place

 6. pavel lupacescu spune:

  Buna Dane,am nimerit intr-o situatie foarte si foarte kk asa cum obisnuiesti a spune dese ori.Vreau sa te rog sa citesti ultimele mesaje de pe dasaunu@mediaproduction.md trimise de pe e-mailul ecou@….
  multumesc

 7. Grigore spune:

  Bună şi noroc la toţi de la Da sau Nu. Mă numesc Grigore Midoni, am 25 de ani şi sunt căsătorit ,soţia Ana Midoni şi scumpul nostru băiat Maxim Midoni. Visul familiei noastre este un apartament să avem şi noi colţişorul nostru. Visăm incă de la începutul emisiunii dumneavoastră sa participăm şi noi dar norocul incă nu nea surîs, dar speranţa moare ultima si cred ca o să se intoarcă Dumnezeu şi la noi.

 8. Grigore spune:

  Dan porsisimplu esti un om puternic ca ai curajul acesta doresc si eu sa ajung la DA sau NU

 9. Olteanu Viorica spune:

  Salutare la toti de la Da sau Nu.Ma numesc Olteanu viorica,am aproape 19 ani,traiesc impreuna cu mama.Visul nostru estse sa cumparam un aprtament,dar din cauza problemelor financiare,visul acesta nu se va indeplini in timpul apropiat.Ultima speranta este emisiunea dvs. si stiu ca speranta moare ultima. Sper si eu ca Dumnezeu se va intoarce cu fata si la mine.Va multmuesc din suflet……….Puteti sa ma contactati pe nr. de telefoane:079187947,029920843….

 10. Simac Polina spune:

  Привет! меня зовут Полина мне 25 лет, мне очень нравиться ваша передача. При каждом просмотре болею за участников выбирая вместе с ними номера кейсов, и поражаюсь вашим умением вести передачу интересно, задорно а главное с такими эмоциями. Мне очень хочется попасть к вам на передачу, надеюсь что вы прочитаете моё письмо и пригласите меня сыграть с вами, мой тел.068590152.

 11. Lidia Cobîlaş spune:

  Salut ma numesc Lidia ,sunt din raionul Singerei is profesoara de matematica si informatica, de multe ori privesc emisiunea voastra si stiti chiar imi place, as dori foarte mult sa particip si eu sa simt acea senzatie pe care o simt cei de acolo,daca e posibil invitati-ma si pe mine sa-mi incerc norocul telefonul meu e 069204330.Mersi astept invitatia voastra

 12. daniela spune:

  cum sa ajungi la da sau nu incerc si nu mi se primeste ?puteti sami scriti concret pagina?

 13. Sergiu spune:

  Ma numesc Serghei am 23 de ani .Imi place mult aceasta emisiune si va urmaresc cu placere .Mias dori sa particip si eu la aceasta emisiune pentruca am si eu o dorinta sami cumpar o locuinta si sami ajut parintii care sunt invirsta si au nevoe de ajutor . Sper ca datorita acestei emisiuni visul meu se va realiza iar viata lor se va usura .telefonul la care ma puteti contacta :060776575.Sper sami raspundeti la acest mesaj si astept invitatia voastra .Toate cele bune .Pa.

 14. Simac Polina spune:

  Здравствуйте меня зовут Полина мне 25, мне очень нравится ваша передача и я очень хочу в ней поучаствовать. Так получилось что мой единственный ребёнок инвалид 1 группы. на его лечение требуются большие деньги и я мечтаю заработать их у вас. Удачного вам дня.

 15. Dumi spune:

  Emisiunea asta rupeeeee…

 16. olguta spune:

  imi place ft mult sa privesc aceasta emisiune DA sau NU,deaorece ma face ft mult sa meditez sa traesc sentimentele si emotiile celui care participa:este o emisiune ft captivanta:aceasta emisiune este interesanta tuturor persoanelor care o privesc:
  succese multe in continuare!!!o emisiune de multa lauda!!!

 17. ion spune:

  buna as vrea sa particep la emesiunea da sau nu mersi

 18. ion spune:

  ce trebuie sa fac ca sa particep la da sau nu vreau sa vad cit sunt de norocos

 19. Zinaida spune:

  Buna Dane terog sa ma inviti la emisiune deoarece am nevoie de suport financiar pentru cresterea copiilor mei deoarece sotul ma parasit si am ramas singura cu ei neavind rude imi este greu sa le ofer un trai mai bun sau un drum asigurat in viata. tel.078076339

 20. Salut!sunt unul din multimea de doritori care vor sa participe la aceasta emisiune „Da sau
  Nu”.Am 25 ani locuiesc in s.Mateuti si lucrez in calitate de laborant-farmacist in farmacia Spitalului Rezina .Imi doresc sa particip si sa cistig ca sa-mi putem procura un loc de trai la Rezina,mii greu sa ma deplasez in fiecare zi la serviciu dar si copilasul nostru sufera din aceasta cauza

 21. Svetlana spune:

  Cum sa ajung la Da sau Nu????

 22. Svetlana spune:

  Am mai mult de jumatate de am decind ma chinui si nimic nici o reusita.

 23. costea spune:

  salut dan vreau sa particip si eu la emisiunea da sau nu

 24. costea spune:

  salut emisiunea da sau nu am mare dorinta sa particip si eu la aceasta emisiune si va rog faceti tot posibilul am doi copii da il astept si pe al treilea ma numesc COSTEA GORPIN AM MARE NEVOIE DE BANI NUMARUL MEU ESTE 025062677 VAROG AJUTATIMA .ASTEPT SUNETUL DUMNEAVOASTRA CIT MAI CURIND MOBILUL;069019794.VA MULTUMESC.

 25. costea spune:

  SOTIA ARE 23 ANI IAR EU AM 26 SI NU AVEM BANI AJUTATINE VAROG.

 26. costea spune:

  VA RUGAM MULT SA PARTICIPAM LA JOCUL VOSTRU DATINE O SPERANTA DIN PARTEA VOASTRA. COSTEA AM 26 ANI .025062677 DACA SE POATE SAPTAMINA VIITOARE ACEASTA VA FI SIMBATA .AJUTATINE CIND AVEM MARE NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU SI DE A LUI DUMNEZEU.

 27. costea spune:

  SANE SUNATI SI SANE SPUNETI DE CE ESTE NEVOIE CE DOCUMENTE COSTEA 026062677 GORPIN.

 28. costea spune:

  DRAGA EMISIUNE FACETI TOT POSIBILUL SA JOC SI EU LA ACEASTA JOACA INTERESANTA SI NOROCOASA VA ROG DIN TOT INIMA AM 26 ANI 025062677

 29. Iulia Donoaga spune:

  Buna ziua.Ma numesc Iulia Donoaga si as dori sa particip la emisiunea Da sau Nu cu Dan Negru,dar nustiu cum sa ma inscriu as dori sa-mi explicati cum s-o fac.

 30. Mihai spune:

  Buna!Imi doresc si eu nespus de mult sa particip la emisiunea ”Da sau Nu”Sunt din or.Rezina,ma numesc Dogoter Mihai si am 31 de ani sint somer,am o familie sotia si 2 copii.Imi place mult aceasta emisiune si va urmaresc cu placere in fiecare simbata seara .Cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU, imi voi ajuta parintii care sunt in virsta si au nevoe de ajutor . Sper ca prin intermediul acestei emisiuni se vor realiza visurile atit a parintilor cit si a mea.Astept raspuns si totodata invitatie la emisiune.Va multumesc anticipat!!!

 31. costea spune:

  buna emisiunea da sau nu am o mare rugaminte la voi ca sa pot juca la emisiunea voastra am 26 ani si sint casatorit am 2 copii numele meu este gorpin costea varog mult ajtatima ..

 32. costea spune:

  familia noastra gorpin

 33. natasa spune:

  as vrea sa joc la jocul dumnevtra ca poate sa am posibilitatea deami cumpara macar o camera in chisinau fiinca traiesc de 5 ani in chirie cu copilul si sotul

 34. sanu spune:

  Sunt Din R.Singerei S.pepeni As vrea sa particip la emisiune Imi place mult aceasta emisiune contacteazane pe nr.tel 026242159.Ms anticipat!

 35. roman spune:

  ma numesc sajin roman din oraselu criuleni si imi place mult emisiunea da sau nu cu dan negru si as vrea sa ma inviti si pe mine dan sa particip si eu la emisiunea dumneavoastra.sintem tineri casatoriti si vrem sa ne procuram si noi o lokuinta si cu ajutorul emisiunei dumneavoastra.

 36. Anonim spune:

  buna ziua ma numesc cristina am 24 de ani si noi cu sotu avem trei copii dar navem locuinta noastra si as vrea sane ajutati 068657461

 37. Petras Vasile spune:

  As dori sa particip si eu la da sau nu ma numesc motanul Vasilica si vreau sa umblu prin servietele cele fermecate poate gasesc si eu citi va soriceii…….. am 27 ani sunt din raionul Kriuleni satul oxsentea……… astept Mos Craciun sa ma contacteze 69710074

 38. Malu Cristina spune:

  ma numesc cristina am 19 ani sunt casatorita cu sotu avem o fetita de opt lunisoare si nu avem unde locui stam la pariintii mei,dar ne este foarte greu vrem locuinta noasta va rog ajutatine.0243 56290 mob.060414120

 39. afteni taisea spune:

  buna ma numesc taisea,as dori sa ajung la emisiunea da sau nu,din problema cu finantele,am facut doua nunti ficei si feciorului amindoua odata,am imprumutat banii din banc,de lucru in moldova stiti nu cam gasiti da sii anii nu sunt potriviti,am 52ani si cresc porci,ca mai apoi sai vind si sa ma achit cu datoriile.varog mult ajutatine 024356290

 40. MARINA spune:

  BUNĂ,privesc deseori emisiunea dv. şi retrăiesc fiecare clipă alături de invitaţi. Îmi doresc foarte mult să particip şi eu la „DA sau NU” să-mi încerc norocul şi cine ştie poate că voi şi îştiga. Am 21 ani şi un bebeluş de 10 luni şi-mi vine greu să mă descurc. Nu-mi prea place să ma plîng de viaţa şi cu toate astea şi cu gîndul la Dumnezeu sper să-mi oferiţi o şansa care se prea poate să-mi schimbe mie şi copilaşului meu viaţa măcar cîtuşi de puţin. Pe curînd . Vă sărut şi vă iubesc

 41. MARINA spune:

  nr. meu este 78289414

 42. Casap Victor spune:

  Salutari!!! Ma numesc Casap Victor nascut 25.12.1985 sunt casatorit si imi doresc sa particip nespus de mult la jocul Da sau Nu deoarice vreau sami realizez visu de a deschide o ferma de pasari.si am nevoe de sume mari.credca face de a participa la jocul da sau nu.pot fi contactat tel.068258331

 43. Denis Hristea spune:

  salut ma numesc denis sunt casatorit am o fetita si imi doresc sa particip foarte mult la emisiunea DA SAU NU pentru ca sami pot realiza visul sa-i fac copilului meu o vieta mai buna si sami pot procura un cotisor unde sa-mi cresc copilul inpreuna cu sotia pot fi contactat pe numarul 068693192

 44. emilia spune:

  Mă numesc Emilia și aș dori să particip și eu la acest șou la vîrsta de 59 ani pentru prima dată în viață.Sunt la o pensie de 700lei lunar,trăesc în cămin și mai vezi că se schimbă
  măcar la bătrînețe viața.Educ un nepot de 10 ani.Aștept o să mă înștiințați da sau nu.

 45. st spune:

  ryuiru8oit79p.7y/pou.y9ot,ujner7y56

 46. Strajescu Ion Grigore spune:

  Salutare Dane aş dorii si eu sa particip la emisiunea ta ( da sau nu) dar nu cam stiu cum sa ma înscriu l aemisiunea ta. 060202579

 47. mihai spune:

  super emisiunea…

 48. Oxana spune:

  Salutare la toti .Imi doresc foarte mult sa ma inscriu pentru a participa la aceasta emisiune dar nustiu cum si unde spunetimi va rog.

 49. SERGIU spune:

  Buna Dane!Suntem un cuplu,recent casatoriti.Pe linga toate facem si Facultate,ne-am dori mult sa participam la emisiunea dumneavoastra.Cum am putea deveni participani?
  numar de contact 78202074 sau 78202075.

 50. MUNTEAN LEONID spune:

  Ma numesc Muntean Leonid H. as dori foarte mult sa particip la emisiunea da sa nu,unde as putea sa ma inregistrez?

 51. Mariana spune:

  As vrea si eu sa particip la emisiunea aceasta interesanta sa-mi incerc norocul am 26 ani.

 52. Alexandra Ceaicovschi spune:

  Foarte mult as vrea sa va fac companie intr-o seara la jocul de noroc Da sau Nu cintarindumi norcul .Activez in pedagogie de 25 de ani educ doi baeti de una singura…..Daca voi avea sansa sper sa aduc mai multe surprize in studiou.Doresc foarte mult mult………Varog luati la creion rugamintea mea..Ma puteti contacta pe numerele de telofoane:068774387,069373854,024654307.

 53. Stavila elena spune:

  Salut!Ma numesc Elena am 20 de ani, sunt din satul Hulboaca r.Orhei,sunt studenta la ASEM facultatea contabilitate.Imi doresc mult sa particip la emisiune din motive serioase,astept sa ma contactati la numarul:060281521,multumesc mult.

 54. Apetroaie Olesea spune:

  Buna,numele meu e Olesea,am deosebita placere de a va fi alaturi acestui show minunat,sunt studenta in anul 2 la Universitate de limbi straine din Balti,am 21 ani,am motive personale pentru a ma inscrie si a cistiga,desi e un vis al meu ce as putea schimba multe si poate voi putea opri lacrimile ce imi tot curg pe obrazul meu,sper la un sunet intr-o buna zi pentru a imi cunoasteti intreaga situatie a mea,las un numar de contact ce astept un apel va rog:068036244

 55. Anonim spune:

  salut sunt o fana a emisiunii „da sau nu”as dori si eu sa particip la emisiune dar nustiu cum am incercat de multe ori dar nu reusesc.ma numesc alina.068587847

 56. alina spune:

  sunteti super

 57. domnul dan ma numesc creciun aleona.sunt din satul alexadru ioan cuza raionul cahul.am 31ani am doi copii privesc emisiunia sunt multumita ca egzista asa emisiune tare as vrea sa ajung la aciasta emisiune tare as vrea sa va spun istorea mea idurerata am un copil ivalit de gradul 1de 17 ani si as vrea sa gistig cit de putin pentru norocul lui.vriau sa ma ajutati sa ajung la aciasta emisiuni va rog din tot sufletul . Pe acest numar 067478976

 58. Macovei Mariana spune:

  Salut, ma numesc Mariana si sunt din orasul Rezina. Am 27 de ani , sunt casatorita , si am doua fete . Lucrez la gradinita si sunt ajutor de educator . Nu ma rusinez cind sunt filmata si sunt glumeata. As dori nespus de mult, sa-mi incerc norocul, la emesiunea Da sau Nu. Numar de contact mobil:060192798, fix:025421745.

 59. Mihailov Svetlana spune:

  Buna ziua. Ma numesc Mihailov Svetlana din s. Stoicani r. Soroca. Sunt educatoare. Sunt casatorita si am o fetita. Imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra si tare as dori si eu sa particip la aceasta emisiune. Va rog din suflet sa ajung la emisiunea dumneavoastra.
  Multumesc si s-o tineti tot asa, sunteti bravo. Vreau sa va spun ca cu ajutorul acestei emisiuni ajutati multa lume.

 60. Mihailov Svetlana spune:

  Am uitat sa-mi scriu nr. de telefon 068990078-Mihailov Svetlana

 61. Anonim spune:

  BUNA DAN ma numesc alex privesc cu cia mai mare placere emisiunia da sau nu as vria atit de mult sa particep dar nu reusesc sama in scriu mamika ar fi foarte bucuroasa sa reusim sa reusasc sa ajung la emisiune in familie suntem dor noi doi si in fiecare siara de sinbata ne uitam cu drag la emisiune 069 42 77 36

 62. mariana spune:

  salut, ma Mariana an 24 de ani si sunt din Telenesti.verejeni . si ca ori si cine are un vis si eu tot am unu este de a ajunge la voi in studiou. numi doresc bani cit dorinta de a fii si de a traii emotiile pozitive care le traesc toti si vrau sa simp pe pelea mea cum e sa fii o vedeta.sper si va rog ca sa ma ajutari sami imiplinesc micul meu vis…cu Dumnezeu in suflet si in gind o sa ma ajute….

 63. mariana spune:

  salut, ma numesc Mariana an 24 de ani si sunt din Telenesti.verejeni . si ca ori si cine are un vis si eu tot am unu este de a ajunge la voi in studiou. numi doresc bani cit dorinta de a fii si de a traii emotiile pozitive care le traesc toti si vrau sa simp pe pelea mea cum e sa fii o vedeta.sper si va rog ca sa ma ajutari sami imiplinesc micul meu vis…cu Dumnezeu in suflet si in gind o sa ma ajute….

 64. mariana spune:

  salut, ma numesc Mariana an 24 de ani si sunt din Telenesti.verejeni . si ca ori si cine are un vis si eu tot am unu este de a ajunge la voi in studiou. numi doresc bani cit dorinta de a fii si de a traii emotiile pozitive care le traesc toti si vrau sa simp pe pelea mea cum e sa fii o vedeta.sper si va rog ca sa ma ajutari sami imiplinesc micul meu vis…cu Dumnezeu in suflet si in gind o sa ma ajute…. si sper ca sami faceti acest dar ca de ziua femeiilor…cea mai frumoasa zi

 65. cebotari alina spune:

  Buna Dane vreau si eu sa ajung la emisiunea ta ,nu vreau bani pentru bogatie,dar sa pot sa-mi lecuiesc fetita ,are 7 ani si ieste invalid ,te rog ajutama.

 66. MARIANA spune:

  SALUT din nou! Sper ca domnul Dan Negru citeste toate comentariile si asteptam ca intr-o buna zi sa fim contactati si anuntati ca sa participam la emisiune ,succes la toti si Dane astept raspunsul dumitale ……te rog mult …

 67. igor macovei spune:

  Salut tuturor de la emisiunea „DAsauNU” va scriu din orasul Rezina unde imi duc traiul inpreuna cu sotioara si doi bobocei de fete. Banii pentru pinea cea de toate zilele mii chistig la penitenciar. Dar ca orce moldovan daca are o casuta vrea sa mai aiba si un saraes. Si de aceia, fiindca am un apartament (cu o camera) si se afla la primul etaj as vrea sa o mai largesc. De aceia daca ati avia placere sami oferiti sansa de a participa la aceasta emisiune atit de mult indragita de toti moldovenii si sa pot sami incerc norocu vas fi foarte recunoscator. Numarul meu de contact este:068493330,025421745.

 68. Olesea spune:

  Salut! ma numesc Olesea,doresc mult sa ajung la emisiunea d -tra ,,Da sau Nu,,.Sunt casatorita ,mamica unui copil,lucrator la banca,am 24 ani.Locuim acum la gazda la Chisinau,as vrea sa particip p/u a mi procura un apartament cit de mic ,dar sa fie ciubusoru nostru.Multumesc mult ca miati citit mesajul-sanatate si noroc.

 69. Petru spune:

  Felicitari pentru emisiunea DA sau NU…Noroc Dan,ma numesc Petru am 22 de ani sint student la Academia de Studii Economice Din Moldova ,facultatea Economia Generala si Drept,specialiatea Drept.Imi doresc sa particip la emisiunea voastra,nr meu de contact:069986859.

 70. vitalik spune:

  Здравствуйте Дан передача очень интересная и всегда неожиданная.Смотрем всей семьей и болеем за участников.Я бы хотел поучавствовать в ней вам удачи и ХРИСТОС ВОСКРЕС мой тел. 079148256

 71. Onica Iurie spune:

  Salut!!! Ma numesc Iurie sunt șomer impreuna cu sotia mia Nelea…avem Doua fete …cea mare de 17 ani si cea mica de 11 ani….Neavind un loc stabil de munca …ma adresez emisiunii Da sau Nu…pentru a le asigura fetitzelor mele un viitor mai bun ca al nostru pe care la-m avut noi…Vreau sa aiba parte de toate sa nu duca lipsa de nimic…. sa le pot da o scoala buna si o cariera profesionista …pentru a se putea descurca independent pe viitor… Numarul meu de contact:069411373 …. 025275783

 72. Salut Dane! Ma numesc Lucia . As vrea sa participam la DA sau NU . Este o sansa de ami ajuta sotul pentru al vindeca de o maladie grea . Avem nevoie de ajutor financiar . Dorim sa ne incercam norocul . Suntem o familie unita , mergem prin tot greul inpreuna. Ne dorim sa creasca copii cu tata si mama,. multumesc .Numar de contact 068038464 , fix 024861623

 73. Anonim spune:

  salut din nou manumesc alex dane cred ca tu vezi toate mesajele si le citesti de cind ciam scris nam mai primit nici un semn astept cu nerabdare si sper sa ajung si eu la tine in emisiune daca e posibel nr meu 069 42 77 36

 74. dorina spune:

  Salut!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime.Sunt din satul Singereii Noi rarionul Singerei,ma numesc Danileico Dorina si am 24 de ani si sint somera. Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este :cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU as vrea sa-i usurez un pic starea financiara cu care intretin un copil.Ajutati-ma voa rog frumos.Contact 026273710
  Va multumesc anticipat!!

 75. Aliona spune:

  Buna!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime.Sint din orasul Glodeni.ma numesc Aliona Ailoi si am 25 de ani.sint somera.Imi doresc sa particip la DA sau NU din mai multe motive.as vrea sa-mi usurez un pic starea financiara cu care intretin un copil. Am nevoie de ajutor financiar.Vreau sami incerc norocul aici.Ajutati-ma voa rog frumos.Contact:069927334

 76. batin svetlana spune:

  Am plăcere să urmăresc din punct de vedere psihologic emoțiile trăite de fiecare participant pentru cîștig la sigur sînt curajoși .Eu sînt de părere că jocul contează mai mult ca banii .Cu acest șou devii o mică vedetă ,dar în plus îți recapeți o imagine pozitivă în societate,căci banii nu au fost de ajuns încă la nimeni .Eu îmi pun ades o întrebare Dacă aș cîștiga 50 de bani la acest șou nu cred cî maș indispune .Bucurativă oameni că sînteti sînteți sănătoși că asta eaverea și norocul cel mai mare!!!!!!!!!

 77. marina spune:

  Buna… ma numesc Marina, sint din CHISINAU am 22 ani mamica a unui copil. Doresc sa particip la aceasta emisiune televizata fiinda imi doresc nespus de mult, sint o fire energica, vesela, poate si simtul umorului se poate spune…06815812

 78. marina spune:

  068158412 marina

 79. love spune:

  „DA sau NU” este emisiunea care trezeste in mine un fel de provocare, de fiecare data uitindu-ma la acest show cu emotii si in acelasi timp cu placere imi doresc nespus de mult sa particip si sa retraiesc acele emotii mult pozitive… sint o fire destul de energica si pegatita pentru a aparea pe micile ecrane televizate… nu imi doresc atit de mult sa cistig cit sa particip la ceasta emisiune si sa preiau din marea dispozitie si energie a lui Dan Nergru care este destul de enorma…abia astept 068158412 marina…pupici

 80. Arseni Viorica spune:

  Salut Dan, sincer vorbind sunt o fana a emisiunii.Azi m-am hotarit sa scriu un mesaj, foarte mult as dori sa particip la aceasta emisiune, dintr-un singur motiv,parintii mei au crescut 5 copii, toti au studii superioare, dar finantele niciodata nu ne ajung de ai multumi,participind la aceasta emisiune voi avea posibilitatea de ai ajuta pe ei.Totul se face cu ajutorul lui Dan si a lui dumnezeu ,nr.068387278

 81. vaea spune:

  Salut!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime.Sunt din or.rezina,ma numesc Vutcariov Vasile si am 27 de ani si lucrez ca tehnicean-radiolog . Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este :cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU as vrea sa-i usurez un pic starea financiara am o fetita de 2 ani inca navem locuinta noastra propie.Ajutati-ma voa rog frumos.Contac 068931070 025424405
  Va multumesc anticipat!!!

 82. LA MULTI ANI!!!!!!!!!! spune:

  . . / Super emisiunea,mult sukces celor ce iubesk aceasta emisiune si isi doresk sa ajunga la acest konkurs.Ear eu vreau sa felicit pe toti cei kare au organizat aceasta emisiune,pe toata echipa Da sau nu , ku Sarbatorile de Iarna ,Dorindule multa sanatate,bukurie pace si norok iubire.Si in primul rind pe Danut sa fie mereu asa vesel,si sa trasmita mereu energia sa pozitiva oamenilor.LA MULTI ANI TUTUROR.

 83. ECATERINA spune:

  Salu ma numesc Ecaterina am 15 ani sunt din orasul straseni raionul chisinau si as dori sa ParticiP la emisiunea „DA sau NU” Pentru ai ajuta Pe Parinti cu Problemele financiare si Pentru ami achita studile mele.La emisiune as dori sa Partici cu mama si tata sPer sa fiu accePtata in aceasta emisiune.068941059 str.MIHAI CURECHERU nr.8

 84. ECATERINA spune:

  Salu ma numesc Ecaterina am 15 ani sunt din orasul straseni raionul chisinau si as dori sa ParticiP la emisiunea “DA sau NU” Pentru ai ajuta Pe Parinti cu Problemele financiare si Pentru ami achita studile mele.La emisiune as dori sa Partici cu mama si tata sPer sa fiu accePtata in aceasta emisiune.068941059 str.MIHAI CURECHERU nr.8 ser sa fiu o alegere buna entru show deoarece ma consider o norocoasa

 85. ANDRIAN spune:

  SALUT MA NUMESC ANDRIAN AM 24 DE ANI, EU CU PRIETENA MEA SILVIA DORIM SA PARTICIPAM LA EMISIUNEA; DA SAU NU; NOI PE 18 MAI NE PREGATIM DE NUNTA, AM DORI SA NE INCERCAM NOROCU, SI NU NE CAM TINE BUZUNARU PENTRU NUNTA ,VOM FI FOARTE BUCUROSI SA PARTICIPAM LA EMISIUNE, AR FI CEA MAI MARE BUCURIE PE CARE AM AVUTO VO DATA. SUNTEM DI SAT SARATA GALBENA NM068146691 ANDRIAN.

 86. cristina spune:

  buna sunt cristina am 16 ani si as dori sa particip la emisiunea dasaunu……scopul meu este de ami dezvolta capacitatile in emisia dv…sat sipoteni r-nul calarasi nr068786874

 87. cristina spune:

  va rog foarte mult sa imi acordati aceasta sansa unica…..va multumesc mult la revedere…

 88. Andrei spune:

  Salut mă numesc Andrei şi am 26 de ani ,vreau nespus de mult să particip la emisiune da sau nu ,cu scopul de a cîştiga premiul cel mare da.. sau nu?
  Cu banii cîştigaţi aş dori săi ajut pe cei aflaţi în dificultate adică persoanele socialmente vulnerabile ,căci viaţa cotidiană la moment este murdară şi plină de mister care la moment obiectivul principal al cetăţenilor este ca în junglă unde acel cetăţean e puternic care are bani ,şi niciodată cel puternic nu influenţează pozitiv viaţa cotidiană ,căci primul
  aşa zis ajutor se rezumă la bani unde cel ce nu are este murdărit şi hărţuit în loc de ajutorul reciproc.
  La momentul actual cel ce va ajuta la renaşterea ideologiei de a gîndi raţional şi corect va fi remunerat din plin din partea celui ceresc .

 89. Andrei spune:

  nr de tel.060147732

 90. Katea spune:

  Buna seara.Ma numesc Ecaterina,am 22 de ani,sunt din orasul Straseni,studenta la UTM.Recent m-am logodit si impreuna cu jumatatea mea dorim sa participam la emisiunea dumneavoastra si sa ne punem la incercare intuitia pentru a trece la o noua etapa si cu ajutorul dumneavoastra sa ne realizam visul nostru,adica sa ne casatorim.Va multumim anticipat si speram sa fim alegerea perfecta pentru emisiune.

 91. Naty spune:

  As vrea sa particip si eu nespus de mult!!! Ajutati-ma va rog daca este in putinta D-voastra. Multumesc anticipat!

 92. Anonim spune:

  suntem o familie tinara,,eu am 21 aniii si sotul 34 ..asteptam un copilas si as vre sa participam la emiisiunea dumneavoastra daca ar fi posibil..am vrea sa facem un viitor mai bun bebelusului nostru,,,varog sa ne ajutati daca e posibil……….. asteptam invitatia dumneavoastrra,,068058306 sau 024135595

 93. Anonim spune:

  noi vrem sa participam la da sau nu cum sa ajungem acolo????????

 94. adi spune:

  cum se ajunge la da sau nu spunetimi va rog mult??????

 95. Anonim spune:

  salutare, cum sa ajungem la ,,da sau nu,,???????

 96. paduraru andrei spune:

  cum pot ajunge la emisiunea da sau nu?

 97. natalia telenesti spune:

  te rog sunama vreau sa particip si eu multumesc anticipat

 98. Ion spune:

  Buna Ziua,domnul Dan,o intrebare:
  Cum sa particip la emisiunea Da sau Nu din anul curent?

 99. salut ma numesc alexandru sunt din raionul ialoveni am 18 ani shi imi doresc foarte mult sa particip shi eu la DA sau NU nr de contact 060759238

 100. Chirilova Vera spune:

  Buna… mă numesc d-na Vera, sînt din județul Cahul, satul Moscovei, am 50 ani. Doresc să particip la această emisiune televizată DA sau NU, să-mi încerc și eu norocul.
  Sînt datoare unui banc, am studentă și încă cîte mai sunt împrejurul casei de facut la sat… Numărul meu de telefon 079582903

 101. Salut,Dan.Sintem frate si sora si am vrea mult sa participam la show-ul Da sau Nu.Parintii nu ne cred ca vom avea sanse de a participa,dar noi vrem sa-i ajutam cu scopul de a finisa constructia locuintei noastre.Va rugam mult sa nu ne treceti cu vederea prin ceilalti concurenti.Telefon de contact 023025212.Locuim in orasul Soroca.Va multumim de atentie

 102. Ulinici timofei spune:

  Salutare la toti de la da sau nu sunt timofei din telenesti impreuna cu sotia oxana dorim sa participam la da sau nu avem doi copii la gradinita daca este posibilitate sa participamsi noi. Asteptam de la da sau nu ne contactati daca avem vreo sansa multumim frumos nr, 069825518 sau 025867783

 103. sandu spune:

  astept cudrag asta osafie celmaimare caou dinviata mea asteptcudrag vaiubim siastept samasunati curespect sandu mahu nuconteaza citi bani multi sauputini participarea sinorocul simineta treaza sifete frumose avetisuces siastept cu drag

 104. sandu spune:

  simbata eziua mea denastere asdori samaduc laemisiuena dumneavostra tare implace astept cudrag serara frumosa si un an bogat

 105. buzgan adrian spune:

  buna seara dane as vrea ca sa vin la da sau nu spunemi terog unde pot sa ma inregistrez si cind pot veni

 106. ion spune:

  buna ma numesc Topala Grigore, imi doresc foarte mult sa particip la aceasta emisiune telefon de contact 060924966

 107. Ion DONICA spune:

  buna ziua DAN am un baiat si il chema tot DAN si vrea sa parcipam la DA sau NU sint din raionu Rezina

 108. Ion DONICA spune:

  Salut DAN. Am un baiat si il cheama tot Dan, si vrea sa participam la Da sau Nu, sint din raionul REZINA. Telefon de contact 069789672. Va multumim de atentie.

 109. Anonim spune:

  salut as vrea si eu samimi incerc norocul la voi

 110. dudnic veronica spune:

  rog sa ajung la da sau nu

 111. Stinga Alexandra spune:

  Buna!ma numesc Alexandra am 11 ani,şi locuiesc in Chişinău cu mama,sora de 8 ani şi cu bunica de 76 de ani.Dorim să participăm la şoul „Da sau Nu”.Eu şi sora vrem sora mea dorim so ajutăm pe mama şi bunica mama va scris o scrisoare la emisiunea dumneavoastră dar nu aţi răspuns şi aşa că am hotărt să vă scrim această scrisoare.Vă mulţumim de atenţie!Toată speranţa este pe dumneavoastră ajutaţine şi daţine o şansă să jucăm,că avem mari datorii şi neau dat la Judecată.Numărul de telefon 069719925.

 112. Catalina spune:

  as dori sa ajung la da sau nu sami lecuiesc copilul ca sufera de o boala care trebuie lecuita

 113. Catalina spune:

  Eu ma numesc Catalina locuiesc in or.Drochia imi doresc mult sa particip la SHOW-UL acesta de am lecui copilul .Era mic cind a baut electrolit si acum avem probleme cu esofagul nu maninca toata mincarea ba chiar citeodata nu maninca dar numai ceai bea si suc .VISUL LUI E DE A FI SANATOS SI AL MEU TOT .Cred ca vom ajunge si noi sa ne surida norocul 079170416

 114. salut ma numesc doina si as vrea nespus de mult sa particip la acesta imisiune e tot o problema din cauza banilor si avem nevoie de ei dca ati pute cum va sa ne ajutat citusi de puti prin emisiunea dumneavoastra da sau nu e oimisiune super in care oamenii pot cistiga va multumesc anticipat DOINA

 115. andrei spune:

  Doresc mult sa particip la aceasta emisiune

 116. adrian spune:

  buna ma numesc adrian si as vrea sa
  particip si eu la da sau nu pt a putea
  continua scoala cu banii pe care ii castig
  ma bucur sa sa facut aceasta emisiune
  Va multumesc anticipat

 117. Marina spune:

  Buna Danu ,mi-as dori sa particip la emisiunea Da sau Nu ,ma numesc Marina Luceac ,or Soroca.Sunt mama cu copil sil cresc de una singura ,mi-ar face placerea de mati invita la emisiunea dumneavoastra…astept un raspuns pe numarul 069431187…cu stima Marina..

 118. gheorghe munteanu spune:

  salutare ma numesc gheorghe am 19 ani ,visul meu este sa ajung la da sau nu , inpreuna cu familia mea si alaturi de DAN NEGRU sami incerc norocul .

 119. Anonim spune:

  Salut mă numesc Cantarajiu Georgeta si soțul e Cantarajiu Serghei avem doi băieți Romeo si Damian de mult visez să ajung la emisiunea Da sau nu ca să-mi încerc norocul, mi-ar face mare plăcere de mati invită la emisiunea dumneavoastră…..aștept un răspuns la numărul 068332571 va multumesc

 120. Ana spune:

  Buna seara as dori sa particip si eu la Da sau Nu vreau nespus de mult sai fak un mic cadou mamicii mele care ne intre tine cum poate oferinfune noua tot si eii nimic ,mamica mea doreste foarte mult sa participe la Da sau Nu va rog frumos ajutatima sa jok si eu va rog frumos

 121. tanea spune:

  Buna seara ma numesc Tatiana am 16 ani si vreau sa participe la emisiunea dumneavoastra mias dori sai f ak un mic cadou mamicii mele care de mult doreste sa participe la Da sau Nu vreau sa o ajut si eu cu ce pot macar cit de putin va rog frumos ajutatima sa particip la emisiunea Da sau Nu va rooooog

 122. SALUT DOMNULE DAN NEGRU VREAU FOARTE MULT SA PARTICIP LA EMISIUNEA DA SAU NU PENTUCA SUNT MAMA A DOI COPII SI SUNT INSARCINATA CU AL TREILEA SI SPER CA DA SAU NU MA VOR ACEPPTA SA PARTICIP LA ACEASTA EMISIUNE TELEVIZATA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SUNT FARA CASA DAR AM DOI COPII SI AL TREILEA IN BURTA SI AM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA URGENT SAMI IAU O LOCUINTA A MEA.MULTUMESC PENTRU EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA

 123. Madalina spune:

  Buna ziua la toti dela Da sau Nu !ma numesc madalina am 23 ani !imi doresc foarte mulr sa ajung la emisiunea dm .am o problema cy mama mea e grav bolnava si as dori so ajut sa mearga si sa vorbeasca si doresc mult sa imi inplinesc visyl sa vin la emisiunea dm.mersi mult

 124. Bagrin spune:

  Buna as dori sa particip si Eu la da sau nu nr060681148 va nultumesc

 125. Anonim spune:

  buna seara ma numesc Ceaciru Alina si sotul Ceaciru Dumitru avem doi baieti de mult visez să ajung la emisiunea Da sau nu ca să-mi încerc norocul, mi-ar face mare plăcere de mati invită la emisiunea dumneavoastră…cu banii cistigati dorim sa cumparam o lokuinta numar de tel 068720074 asteptam raspuns

 126. circhelan veronica spune:

  Buna ziua domnule dan am privit emisiunea da sau nu si am hotărît sa particip si eu sunt mama cu un copil si mi foarte greu pentru ca nam bărbat si cred ca misiunea dumneavoastra ma va ajuta va multumesc numeau de telefon este060375017

 127. circhelan Eugenea spune:

  Buna seara ma numesc circhelan Eu gen ea sunt din satu Alexandru Ion Cuza sunt mama cu 8 copi privind emisiunea dumneavoastra am hotrait sa particip si eu 060987700 pentru ca am foarte multe greutăți si sotul mea decedat de6ani si vreau foarte mult sa particip

 128. Selist spune:

  Buna ziua ma numesc Uliana as dori sa participi si eu la emisiunea Da sau Nu cu bani cistigati e vom folosi la constructia casei

 129. Selist spune:

  Puteti sa ma contactati la nr de tel 068616549

 130. CIOBANU NATALIA spune:

  ma numesc Natalia am 40 ani sunt mamica a trei copii frumosi sunt inv.1 dorim mult sa ne incercam norocul la emisiunea dum-tre,fiindca acum ne aflam intr-o stare dificila…

 131. Anonim spune:

  tel.069792788

 132. Anonim spune:

  Buna seara la toti de la da sau nu ma numesc vera mirzenco am 30 ani am 5 copii dintre care 4 gemeni mici su imi vine cam greu..meas dori foarte mult sa particip poate a da dumnezeu..va multumesc 069370874

 133. Maria spune:

  buna seara ma numesc maria am 32 de ani 3copii asi vrea sa particip la aceasta emisiune da sau nu numaru de contact este 025440345

 134. Buna seara .Ma numesc Eugen si am 7 copiii ,care impreuna cu sotia ne staruim sa]i educam.Am vrea si noi sa participam la emisiunea dumnevoastra ,din motivul ca traim intr/un apartament cu 2 camere si este foarte strimnt ,iar apartamentul are nevoe de reparatie ,sau mai bine ar fi sa/l schimbab pe unul mai mare dar eate nevoe de mai multii banii.Terog sa auzi rugamintea noastra si a celor 7 copiii.

  MUL;TUMESC FRUMOS.TELEFON….078074566.

 135. Buna seara . Ma numesc tatiana cojocari .Noi suntem o familie numeroasa cu cinci copii .Eu cu sotul meu mam gindit sa incercam si noi aceasta emisiune dumneavoastra da sau nu.Si noi vrem sa ne incercam norocul.E vom folosi la constructi case .La acoperis ca ploua in casa .Suntem din satul Saseni raionul Calarasi.Va multumim mult.
  Numarul de contact ;Ion 061032328
  Tel Fix;024466491

 136. Nina spune:

  Buna ziua stimati organizatori si prezentator. Sunt deja multe sezoane de cind va urmaresc si de fiecare data imi imaginez ca sunt eu acolo, bucurindu-ma de participantii care cistiga. As dori sa particip si eu, astfel indeplinindu-mi inca un vis, intrucit imi dorec acest lucru. Am multe motive din care doresc sa ajung la d-voastra, un motiv ar fi ca salariul de invatatoare ne ajunge doar de strictul necesar si ca avem mare nevoie de o reparatie la casa ( dar ma bazez mai mult pe participare, decit pe cistig). Deci, am 25 ani, casatorita si 2 copilasi. Suntem de la nordul tarii ( ne visam toata familia in studioul d-voastra). Va multumesc mult. Telefon de contact: 069912951

 137. Tatiana spune:

  Buna.Ma numesc Tatiana am 26 ani sunt din Raionul Ialoveni satul Costesti si as dori foarte mult sa ajung in emisiunea voastra da sau nu , sper sa am norok.banii cistigati ii vom cheltui la constructia casei.

 138. Sergiu spune:

  Salut Dan ,Ma numesc sergiu am 17 ani, sunt din satul greblesti rn-Straseni,as dori sa particip la emisiunea ,,DA sau NU, deoarece vreau sami ajut mama.Ea aste bolnavă nu vede de un oki si vreau so ajut cu bani,va rog mult sa ma ajutati. Nr.meu 069085322

 139. Diana spune:

  Salut ma numesc Diana sunt mama a 2 copii …si de foarte mult timp urmaresc emisiunea dvs., as vrea mult sa fiu si eu acolo sa-mi incerc norocul. In caz de cistig banii ii voi cheltui la renovarea odailor pentru copii. Va multumesc anticipat.nr meu 079026558

 140. Diana spune:

  si sunt din s. Sculeni r..Ungheni

 141. Corina spune:

  Buna ziua sau buna seara ma numesc Corina si sunt mama la 4 copii si sunt din raionul Edinet s.Cuconestii Noi si as vrea sa va rog foarte frumos sami dati si noua o sansa de a ne incerca norocul o ducem cam greu navem nici un ajutor de la nimeni nici dela stat e foarte greu eu am scris de mai multe ori scrisori dar fara nici un raspuns .Domnule Dan intrati varog si in casa noastra si faceti varog lumina mai frumoasa in ochii copiilor copii intreaba intodeauna mamica dar dece la noi Dan Negru nu vine cu cadouri noi chear asa de obraznici suntem Varog foarte mult faceti o minune .

 142. Corina spune:

  numarul nostru este 061111360 varog frumos ajutatemi si noua macar oleaca

 143. Andriana spune:

  Cum pot ca sa joc si Eu

 144. Iulia spune:

  Buna ziua Dan as dori sa particip si eu la emisiunea Dumneavoastra avem mare nevoie de bani pentru ca stam la chirie de 9 ani de zile cu familia si am vrea si noi sa avem o casuta a noastra va rugam foarte frumos sa ne ajutati daca puteti sa participam la emisiunea dumneavoastra

 145. Malii Denis spune:

  Dan Negru sunt un mare fan al emisiunii tale si as vrea sa vin la emisiunea ta pentru am-i-nplini visul ma uit la emisiunea ta tot timpul si foarte tare vreau sa vin la emisiunea ta si sa te cunosc,cind o sa poti te rog implinestemi visul,daca poti sa-mi implinesti visul poti sa ma conectezi pe numarul:069572221.

 146. Malii Denis spune:

  Eu ma numesc Denis si am 15 ani,stiu ca dumnevoastra sunteti un om ocupat dar va rog nu uitati de mine v-as fi foarte recunoscatorul pentru faptul acesta,asta inseamna foarte mult pentru mine.

 147. tatiana spune:

  buna seara DAN as vrea si eu sa mi incerc norocul terog nu uita de noi 068709127

 148. Petrea Bogos spune:

  Salut! Ma numesc Bogos Petru ,locuiesc in satul Pojoreni Raionul Ialoveni. Imi doresc foarte mult sa particip la aceasta emisiune dintr-un motiv: in caz ca voi avea un chistig as vrea sa finisez reparatia casei. Va rog ajutati-ma sa ajung la aceasta emisiune”Da sau Nu”
  Numarul de contact:078090609

 149. ecaterina spune:

  buna ziua!!dan negru vreau sa ajung la emesiunea DAsauNU .am 11 ani tatal meu a decedat am ramas doar cu mamica ,ea are 53 de ani. am trei frati si o sora, ei sunt casatoriti toti si au toti copilasi .poate voi cistiga la aceasta emisiune si o sami repar casa in care traiesc, sami cumpar mobila , si o tableta deoarece o vreau foarte tare dar mamei nu ii ajung bani sa mio cumpere. fratii nu prea ne ajut pe mama si pe mine ,mama este la grupa, e la grupa a doua.ajutatima va rog!!!!multumesc ca o cititi!

 150. ecaterina spune:

  buna ziua!!dan negru vreau sa ajung la emesiunea DAsauNU .am 11 ani tatal meu a decedat am ramas doar cu mamica ,ea are 53 de ani. am trei frati si o sora, ei sunt casatoriti toti si au toti copilasi .poate voi cistiga la aceasta emisiune si o sami repar casa in care traiesc, sami cumpar mobila , si o tableta deoarece o vreau foarte tare dar mamei nu ii ajung bani sa mio cumpere. fratii nu prea ne ajut pe mama si pe mine ,mama este la grupa, e la grupa a doua.ajutatima va rog!!!!multumesc ca o cititi!numarul meu de telefon 069232471, de fix 022459133

 151. Maxim Sochirca spune:

  Buna ziua domnul Dan Negru imi doresc si eu sa particep la emisiunea DA sau NU.
  Sunt din or.Floresti am 12 ani suntem in familie eu,mama,tata,fratele si sora.Cu banii care voi cistiga cit de putin la emesiune,as vrea sa ajut parintii la reparatie in casa dupa pojarul pe luna februarie anul precedent pe care lam suferi cu totii si sa scapam de datoriile la cumpararea casei.Ajutatima frumos.
  tel.mobil 060135110
  tel.fix 025084794

 152. Ina spune:

  Buna din nou,puteti sa imi scrieti raspuns pe posta electronica cum sa ma inscriu si eu in emisiune deoarece nu reusesc sa scriu scrisoare.Va rog mult.Astept raspuns

 153. Ina spune:

  Vreau foarte mult sa particip la emisiune.Deparece staria mea financiara e cam grea.Suntem 3 in familie,eu sunt cea mai mare am 21 ani si sunt din Chisinau.Mai am doua surori mai mici una de 6 si una de 17 anil.Vreau foarte mult so ajut pe mama mea,deoarece ei ii greu,si singura ne creste.Eas face o mare bucurie daca as ajutato,ca sai fie si ei mai usor.Si tot o data sami incerc norocul.Numarul meu e +37360631139.Astept cu nerabdare raspunsul vostru Domnu Dane!

 154. Ion spune:

  Salut Dan.Imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra,Dan as dori si eu sa particip la emisiunea dstra.Foarte mult mi-as dori sa particip ,si poate cine stie sa castig la emisiunea dstra

 155. Ion spune:

  Salut Dan.Imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra,Dan as dori si eu sa particip la emisiunea dstra.Foarte mult mi-as dori sa particip ,si poate cine stie sa castig la emisiunea dstra

 156. Ion spune:

  Salut Dan.Imi place foarte mult emisiunea dumneavoastra,Dan as dori si eu sa particip la emisiunea dstra.Foarte mult mi-as dori sa particip ,si poate cine stie sa castig la emisiunea dstra .Dan acestai num meu de contact 060238530 Ion Selevestru

 157. Denis spune:

  Ma numescDenis am 14 ani si vreau sa particip si eu la aceasta emisiune da sau nu deoarece o vizionez in fiecare simbata.Sintem 4frati si o sora eu sumt cel mai mare frate de 14 ani apoi ion de 7 ani andrei de 5 ani si dumitru de un an si 8 luni si cea mai mare sora de 16 ani si in martie ne vom mari cu un membru si locuim toti intro camera dar am dori si noi o odaie a baietilor in care ne vom putea juca si face temele Dan Negru ne dorim foarte mult cu toata familia sa participam la emisisunea dumneavoastra deoarece privim in fiecarea an privim si ne bucuram de victoria altora

 158. Denis spune:

  ps num pe care poti sa ne contactez 060672570

 159. ELENA... spune:

  Salut Dan şi întrgii echipe DA sau NU ! Vreau foarte mult sa particip la aceasta emisiune.Te rog mult 079018864

 160. Dumitru spune:

  Salut Dan, as vrea mult sa particip la emisiunea dvs DA sau NU! Suntem o familie tinara cu un ingeras micut si am dori sa imbunatatim situatia financiara pentru a incepe veata familiala intro-o locuinta pe care nu o avem .Multumim de atentie .

 161. ion badan spune:

  Buna ziua. Ma numesc Badan Ion si sunt din r.Orhei. Am 45ani si sunt tatăl a 3 copii. Dintre care unul doreste sasi continuie studiile la universitate,însă din păcate nu avem posibilitatea deoarece avem de achitat un credit. As vrea ft mult sa pot participa la aceasta emisiune da e posibil. Ma puteti contacta la numărul de telefon 067312855. Va rog mult. Multumesc

 162. Irina spune:

  Buna la toti

 163. Irina spune:

  Stimate dan si
  toti colegi dv,
  ma refer la dv ku o rugaminte
  pe care as vrea se o sezolv.
  va urmaresk di mult timp si imi pare bine ka sun asa emisiuni in tara noastre,ma adresez la dv cu toate stima si sespectul,as dori se fiu chemate la emesiunea dv ca se pot chistiga daka imi este norocul in rind cu copii mei la dv in studio din chistigul meu daca ma invitati si voi avea noroc promit se dau o mine de ajutor intro scoale unde invate fiul meu di 10ani si fica mea di 11ani.pentru a cumpara bunuri pentru sala de sport unde se antreneaze cu fodbalul si altele.sunt mama a doi copi fare tate,si sunt capul familiei mama mea estea tare in virste si nici pe leacuri nui ajunge din pensie.si in vine foarte greu una cu doi copi si numa eu muncesk cu un salariu mizerabil.daka puteti seni oferiti asa o ocazie as fi tare rekunoscute dv suntem din raionul iealoveni.ma puteti apela pentru anunta pe nr 069672097 ramineti sanatosi voi astepta cu nerabdare

 164. Maria spune:

  Salut….Ma numesc Maria,sunt inv. de gr.2,banii,ca si la fiecare pensioner nu-mi ajung ….. ca si fiecare invalid din Moldova traim ca sa supravatuim…Cu sufletul la gura ,astept in fiecare simbata sa privesc emisiunea D-stre „DA sau NU” ,si deaceia as fi foarte bucuroasa daca as participa la aceasta emisiune ,poate mi-as putea si eu sa-mi imbunatatesc cit de putin starea sanatatii……..Sunt mindra mult de o asa emisiune ca a D-stre,cea mai superba emisiune,cred eu, din Moldova. rog, din suflet,ca mesajul meu sa fie luat in consideratie….

 165. grigori spune:

  salut ma numesc grigori si sunt de la cahul urmaresc emisiunea in fiecare data si as vrea nespus de mult sa ajung si eu la dumneavoastra poate voi avea si eu norocul sami cumpar o casa ca traim cu parintii si fratele mai mic cu familia mii foarte greu poate vom avea noroc si noi de caminul nostrum numaru meu 79244183 multumim

 166. Mariana spune:

  Buna , ma numesc Mariana ,am 29 ani , locuies in Raionul Ungheni , sunt casatorita, am sot si o fetita , sunt o mare Fana a emisiunei ,, Da sau Nu” . Si cea mai mare dorinta a mea este sa particip la joc.. din cauza ca :nu avem posibilitate sa finisam constructia casei, ca sa putem si noi locui in ea.Speram ca ne veti auzi si ne veti ajuta , multumim mult .Tel: 078401441.

 167. Anonim spune:

  Salut!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu”ma numesc ALINA si sotul DIMITRIE avem doi baieti mici si imi este greu am inceput constructia casei si avem multe datorii cu banii cistigati vom da datoriele Speram ca ne veti auzi si ne veti ajuta , multumim multm mob 068873369

 168. Irina spune:

  Da aice nus raspunsuri
  paremie (

 169. Anonim spune:

  Salut, ma numesc Maria sunt din Călărași am 24 ani ,as vrea nespus de mult sa particip si eu la această emisiune Da sau Nu am nevoe de bani as vrea sa o ajut pe mama sa se lecueasca macar cit de putin suntem 5 copii care mama nea crescut de mici singura tata a decedat de cind noi eram toti mikuti daca ma puteti ajuta sunatima pe numărul 061085182

 170. buna ma numasc marina am 25 de ani sunt din R. Ungheni am 3 copiii si asi vrea si eu sa particip la emisiunea da sau nu sa imi in cerc norocul imi place aceasta emisiune ovizionez in fiecare sinbata imi mai place cum glumiti si cit de activi sunteti de aceia vasi ruga sama contactati si pemine 060275003

 171. colea spune:

  as dori sa ajung la da sau nu

 172. colea spune:

  cum pot sa ajung acolo

 173. pavliuc cristina spune:

  Buna ziua as vrea sami incerc noroku ajutatima sa ajung la sowl vostru da sau nu

 174. Anonim spune:

  Sal ma numesc elena cum asi putea sa ajung si eu la emisiunea da sau nu

 175. Anonim spune:

  Salut ma numesc lenuta cum asi putea sa ajung si eu la emisiunea da sau nu

 176. Elena meleca spune:

  Salut ma numesc lenuta cum asi putea sa ajung si eu la emisiunea da sau nu

 177. Meleca elena spune:

  Sal ma numesc elena cum asi putea sa ajung si eu la da sau nu.

 178. Tatiana spune:

  Cum as putea sa ajung si eu la emisiunea da sau nu imi doresc tare mult am doi copii gemeni si ei isi doresc tare mult sa ajungem acolo privesc emisiunea intot deauna ne dorim mult

 179. Rodica spune:

  Salut!Imi doresc si eu nespus de mult sa particip la aceasta emisiune, „Da sau Nu”de la Prime.Sint din Chisinau,ma numesc Gutu Rodica si am 40 de ani si temporar nu lucrezi din cauza sanatatii.Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este: cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la Da sau Nu as vrea sa-i usurezi un pic starea financiara a nasilor a mamei mele si a mea.Ajutati-ma va rog frumos.

 180. Rodica spune:

  Scuzati tel.de contact 069220089

 181. Tatiana spune:

  Astept sa ma contactati poate le faciti gemenilor o surpriza de anul nou060693341

 182. Ma numesc vasile am 19 ani sunt din R.calarasi,satul Pitusca sunt dintro famile saraca si as vrea sa particip cu ambii parinti LA imesiunea da sau nu.va rog foarte mult contactatima LA numarul de tel 062134036

 183. Buna.As dori foarte mult sa particip la aceasta emisiune pentru ca am mare nevoe de bani am 30ani si am 3copii da nu am locuinta mea,as vrea sa particip ca sa cistig si sami eau o locuinta la tara.

 184. As vrea foarte mult sa particip la aceasta emisiune ma puteti contacta la numarul069984012.Cu Dumnezeu inainte!

 185. Anonim spune:

  Buna Ma Numesc andrei as dori Sa particip La Da Sau Nu

 186. Albin Andrei spune:

  Salut! Ma numesc Albin Andrei am 37 ani si as vrea foarte mult sa particip la Da sau Nu de la Prime, eu sunt din orasul Riscani.Adresa mea este Miron Costin 4\56. As dori sa va intreb cind, in ce zi, pe ce data si la ce ora poate avea loc evenimentul acesta. Contact 06860656. Ajutati-ma va rog. Mersy mult.

 187. Ana spune:

  Ma numesc Ana sunt din Edinet am 22 de ani si as dori nespus de mult sa particip la aceasta emisiune as dori din mai multe motive dar in primul rind din motivul financiar am un baetel de 2 ani nu avem locuinta noastra dar o dorim nespus de mult multumesc mult nr de contact 068803626

 188. ADELA BUJENCO spune:

  BUNA SEARA AS VREA SI EU SA PARTICIP LA EMISIUNEA DA SAU NU DACA ESTE POSIBILITATE VA MULTUMESC ANTICIPAT

 189. Savciuc Rodica spune:

  Bun gasit tuturor!Ma numesc Rodica,fac 35 de ani,sunt mamica a 8 copilasi,7dintre ei baieti si o fetita.Felicitari!ceea ce facet e frumos,deaceea va urez Doamne ajuta!in continuare.Doresc si eu sa particip la aceasta emisiune din mai multe motive.Daca as cistiga cit de putin as dori sa fac sarbatoare cu mici daruri pt.cei mai necajiti si tristi,pt.ca suntem in preajma sf.sarbatori de iarna.Sunt studenta,fac si canto academic dar imi doresc foarte mult o cobza si evedent ca orele le-as achita tot din acest cistig.Apoi am feciorul mai mare care a facut pian,face vioara dar isi doreste mult sa mearga si el la canto,i-as oferi sansa doar ca nu-mi permite buzunarul….Deaceea vreau sa indraznesc,daca va voi Dumnezeu.Daca nu,inseamna ca nu e momentul.Si pt.ca v-am scris vreau sa va felicit cu ocazia sarbatorilor sf.de iarna,dorindu-va fiecarui in parte sanatate,bucurii si un sincer La multi Ani!

 190. Vera spune:

  Buna ziua!Ma numesc Vera.As dori foarte mult sa particip la emisiunecu speranta de acistiga niste bani pentru operatiea sotului la coloana vertebrala.Este nevoe de o suma impunatoare.Nu are cine ne ajuta. As fi recunoscatoare.tel 069329271

 191. Lucianmocau spune:

  Vreau si eu la da sau nu va rog… din mai multe motive financiare nr. 060604705

 192. Lucianmocau spune:

  Va rog mult familia noastra vrem sa ajungem la DA sau NU noi suntem 3 copi in familie si ne este foarte greu parintii au credit si numai tata lucreaza si doar putin ne putem întretine financiar, noi suntem din or.Ungheni, va lasam nr. Nostru de telefon, va rog mult ca sa ne apelati :060604705

 193. Botnari Mihaela spune:

  Stimate dan si
  toti colegi dv,
  ma refer la dv ku o rugaminte
  pe care as vrea se o sezolv.
  Ma numesc Mihaela am o fetia de 2 luni si as dori foarte tare sa particip la da sau nu
  cu speranta de a cistega bani pentru nunta va rog frumosa mult va las numarul de telefon. ca sa ne apelati 060765669

 194. ION SI MARGARETA spune:

  BUNA ZIUA IMI DORIM SI NOI SAJUNGEM LA EMISIUNEA ,,DA SAU NU,, SUNTEM UN CUPLU DE 6 ANI AVEM DOI COPII MICI SI DORIM SI NOI SAVEM UN CUIBUSOR DAR NU REUSIM SALARIU SOTULUI NU NE AJUNGE , MULTUMIM FOARTE MULT…
  TEL-060792459

 195. Albin Andrei spune:

  Salut! Ma nunesc Albin Andrei am 37 ani. As vrea foarte mult sa particip la Da sau Nu. Dar as vrea sa știu în ce data și la ce ora poate avea loc evenimentul. Va rog ajutați-mă. Va mulțumesc mult. Contact … 068060656

 196. SCHIVU NATALIA spune:

  Salut ma numesc Natalia si as vrea nespus sa particip la emisiunea dvs..

 197. NATALIA spune:

  EMISIUNEA e SUPER,imi doresc nespus sa ajung sa particip…sunt insarcinata in luna a 9 si as vrea sa incerc norocul copilasului nostru..

 198. Mariana spune:

  salut,ma numesc Mariana sunt insarcinata si ne este foarte greu si vrem sa ne incercam norocul.

 199. Irina spune:

  Salut. Imi doresc si eu nespus de mult sa particip la aceasta emisiune „Da sau Nu” de la Prime.Ma numesc Irina Cojocari , am 24 ani si sunt casatorita, sotul Gheorghe si micutza Amelia care are doar 11 lunisoare. Mias dori si eu sa particip la acesta emisiune pentru ca am si eu o dorinta mare de a avea o casa dar din cauza situatiei financiare nu avem aceasta posibilitate. Eu sunt tinara mamica si stau acasa. Ne intretinem doar cu salariul sotului. Indemnizatia pe copil ne ajunge doar pentru scutece. Sper ca prin intermediul acestei emisiuni visurile sa devina intro buna zi realitate.. Astept raspuns si invitatie la emisiune. Contact. 068434692.
  Multumesc anticipat

 200. Anonim spune:

  Dane ajuta a sa ajung la da sau nu
  Zi mi unde să ma adresez nr meu
  062073653

 201. Emilia spune:

  Buna ziua,as dori si eu sa stiu cum m-as putea inscrie la emisiune

 202. Vieru ludmila spune:

  buna, ma numesc liuda sunt din calarasi am 21 de ani sunt casatorita sotul Alexandru vieru 24 de ani si baetelu 1 an 8 lunisoare asi dori si eu nespus de mult sa particip la da sau nu din motive financiare nr de contact va rog 060396127

 203. olga spune:

  vreau sa ajung si eu la da sau nu pentru a o ajuta pe soacra mea care are 10 lunii de cand sta la pat ey Paralizata va rog ajutatime nr meu 060621117

 204. cristina spune:

  Buna ziua dane ma numesc cristina,am o mare durere pe inima cind imi vad fetita cu dizabilitati,meas dori sai fac veata ma frumoasa,ma trei copii, fata a doilea este invalida,grupa pe ea nu primesc,dar vreau sa particip la dasaunu,stiu ca dumnevoastre ma veti apela la numarul 068318863,am o mare nevoie de acesti bani pentru a o face fata mea sa mearga mai bine,cu o incaltaminte ortopedica,speram la emisiunea dumnevoastre,va rugam din suflet

 205. Eni Gheorghe spune:

  Salut imi doresc si eu nespus de mult sa particip la aceasta emisiune ,,da sau nu” sunt din r.Ungheni mă numesc Eni Gheorghe si am 24 de ani contact 060170712,069010352

 206. Irina spune:

  Salut imi doresc si eu nespus demult sa particip la emisiunea da sau nu.din motive financiare.sint din calarasi.va rog frumos ma ajutati sa particip am copil in clasa 1 va inkipuiti ca vine earna nu am bani sal imbrac sal inkalti.me greu ca salariu e mik numi ajunge nici la comunale.va rog din suflet

 207. Negara grigore spune:

  Vreau sa particip la da sau nu
  Sunt fara tata de12 ani pe care lam pierdut cind aveam doar 6 ani si suntem 5 copii in familie
  Cred ca diar emisiunea da sau nu ma va putea ajuta sa duk si eu o viata putin mai normala
  Sper

 208. Negara grigore spune:

  Nr meu 062073653

 209. Oleg spune:

  As vrea sa ajung la da sau nu cum pot sa ajung la da sau nu

 210. Oleg spune:

  Cum pot ajunge la da sau nu

 211. Sorin spune:

  Salut Dan eu vreau sa particip la da sau nu ,vreau sa aflu pe ce strada va aflați? Numărul meu este 060539150, 068055288

 212. Porojniuc valentina spune:

  Buna ziua ma numesc valentina sunt mama a patru copii care ii cresc de una singura as vrea sa particip si eu la emisiunea Da sauNu va rog mult vreau sa particip pentru copiii mei

 213. Covaliciuc Marinela spune:

  Buna ziua ma numesc Marinela si as dori foarte mult sa particip si eu la emisiunea da sau nu sami incerc si eu norocu sunt insarcinata si as vrea sa aiba o veta frumoasa copilasului meu va rog frumos domnu dan va rog frumos sa ajung la emisiunea dumneavoastra

 214. Covaliciuc Marinela spune:

  Nr meu de contact este 061078582

 215. Ion spune:

  Mă numesc Angela sunt din A neii—Noi s.Geamăna am doi copii aș vrea săparticip la emisiunea da sau nu cu banii câștigați iaș face lui Ionel operație că are stribism

 216. Ion spune:

  Domnul Dan Ion are cavernom la trunchiul capului șii apasă pe ochi și mai are derglări în mărs dacă puteți ajutaține să participăm la emisiunea da sau nu vă rugăm frumos Ion Croitor.

 217. Tatiana spune:

  Buna ziua ma numes Tatiana am24 anii sunt in decret de maternitate as vrea sa particip la emisiunea dv.casa ne realizam visul deane procura o locuinta vom fii bucurosi daca neati alege pe noii multumim

 218. Diana spune:

  Buna seara,ma numesc Diana am 23 de ani sunt din rezina ,vrem si noi sa participam la emisiunea da sau nu pentru a finisa mai repede reparatia in apartamentul kumparat nu demult pentruka sotul este permanent plekat peste hotare si eu la fel kopilul de 3 ani ramine cu bunika si niam kam saturat de acee apelam la dumneavoastra.Asteptam ku nerabdare raspunsul dumneavoastra.papa nr de tel.069343478

 219. Elin cristina spune:

  Am 3 copi si mi foarte greu as dori sa ajung la emisiune dumneavoastra ca sa le fac vile lor

 220. Îmi place emisiunia voastra dar imi doresc foarte mult sa ajug acolo sami fac viele pentru nepotei

 221. Elin Artiom spune:

  Vrau sa joc la aceasta emisune ca sami ajut sora si fratele sa ne ajute dumnezeu imi doresc forte mult ca so vad si pe mama zimbid si bucuroasa 062128520 Artiom

 222. Muşcinschii Anatolii spune:

  Buna ziua ma numesc Anatolii si imi place foarte mult imisiunea da sau nu si mi-as dori foarte mult sa particip. Noi cu sotia si fetita de un anisor stam la chirie, nu prea reusim sa acoperim cheltuielile deoarece muncesc doar eu. Noi am dori sa participam la imisiune poate avem posibilitatea sa ne indeplinim visul de a avea casuta noastra. 062072033

 223. Ion spune:

  Buna seara Domnul Dan mă numesc ionsunt din satul porumbrei raionul cimislia și aș dori forte mult sa particip și eu cu frații mei mai mici că sa incercam si noi că sa ajutam Sibiu părinți că numai ei știu cite greutăți au trecut și eu cu cei patru frați dorim să-i facem o surpriza mamei și lui tata va rugam 068834738

 224. nicolae spune:

  Ma numesc nicolae si vreau nespus de mult sa particip la emisiunea da sau nu

 225. buna ziua ma numesc senahid vreau ca mama mea sa viname. la da sau nu va rog spune:

  salut ma nu mesc.senahid.vreau.ca.mama.mea.sa.bona. la.da.sau.nu.va.rog.mult…tele 069603158

 226. vasile spune:

  ma numesc vasile am 18 si as dori sa particip la emisiune ca la moment am nevoie de bani as vre sa le usurez viata la parint mama la pensie si tata in curind tot si acum ne este greu eu is student va rog sa particip sami incerc norokul va multumesc

 227. Buna ziua Dane .Ma numesc Iutis Maria si sunt originara din satul Todiresti r-nul Ungheni,am 6 copii si dorinta noastra si a copiilor e sa participam si noi la jocul tau de noroc,cu banii cistigati vrem sa instalam televiziune pentru copii si sa le procuram masa de scris.Citeste te rog si rugamintea noastra.Visam de la inceputul jocului sa ajungem si noi acolo.Nr.de contact;060607854

 228. Buna ziua Dan Negru,ma numesc Veronica Iorgu,am 55 de ani si avem cu sotu 8 copii si
  16 nepotei frumosi,sunt originara di raionul Ungheni,urmarim fiecare emisiune,dorinta noastra e sa ajungem la jocul tau inca de la inceput,cu banii procurati dorim sa procuram o masina de spalat.Num de contact:023649584 sau,060784630.Te rugam sa nu treci cu vederea si mesajul nostru?

 229. Buna ziua Dan Negru.Ma numesc Mihaela si am 24 ani am 2 fetite minunate si doresc foarte mult sa ajung la voi in studiou cu banii cistigat vrem sa procuram frigider sau 2 paturi pentru fetite.Nr de contact 068771337?

 230. Ma numesc Otilia,am 14 ani si sunt din Nisporeni.Imi place mult aceasta emisiune.Mi-as dori si eu sa particip la aceasta emisiune,pentru ca am probleme de sanatate cu vederea,si va rog foarte mult sa ma ajutati.As vrea sa cistig macar 50.000 de lei pentru a ma insanatosi.Sper ca datorita acestei emisiuni,visul meu se va realiza si vitata mea se va usura.Nr. meu de tel.060286437

 231. Raisa Florinschi spune:

  Buna ziua, ma numesc Raisa. Am 13 ani am o sora de 15 ani si mama invalida de gradul 2 . Locuim doar cu mama .La o casa pe care o inchiriem platind lunar 200 de lei, as vrea sa ajung cu familiea la Da sau Nu. Cu banii care i voi cistega sper ca sami ajut familiea pentru a duce un mod de vieata putin mai bun. Va multumesc din suflet si sper ca voi avea noroc. Numarul de contact : 068992204 mersi mult.

 232. Anonim spune:

  Buna ziua as dori sa particip la emisiunea da sau nu cum pot sa ajung.Ma numesc Colesnic Zinaida 068867380.

 233. Anonim spune:

  Buna ziua ma numesc Elena Grigorita am 27 de ani sunt din s.Costesti ialoveni si as dori nespus de mult sa ajung si eu la aceasta super de interesanta emisiune.060238830 BAPTA LA TOTII

 234. Romeo spune:

  Buna seara Dan ma numesc Romeo as vrea sa particip si eu la emisiunea da sau nu am vrea cu banii kistigati sa ne cumparam macar o cameruta kit de mica dar a noastra ca stam la chirie de 10 ani va rog sa ne ajutati sa ajungem la emisiunea dumneavoastra multumesc din suflet va rog sa ma contactati la nr.060594066

 235. Denis Butnaru spune:

  Salut eu doresc sa particip la emisiunea Da sau Nu. Numărul meu 078600727 Sunt din oraș Cantemir.

 236. alina spune:

  buna Dm Dan ma numesc Alina am 27 ani si locuesc impreuna cu sotul si 4 copii ai nostrii si am o rugaminte un vis nici nustiu cum sa va spun avem probleme finaciare in familie ne este foarte greu ca in moldova sa crestem copii si cu ajutorul programii dm nar ajuta foarte mutl sa ne crestem copilasii nr 079075510 067649910

 237. Anonim spune:

  Buna dan eu ma numesc victoria si am 11 ani sunt din raionul hincesti satul mereseni eu am o rugaminte la dumneavoastra. Eu mias dori foarte mdult sa ajung la da sau nu familia mea vrea sa cumparam o casa ajutane te rugam mult nr.060404723.

 238. Bună ma numesc Alexandru meaş
  Dori sa particip la da sau nu ca tata
  Este bolnav cu piciorul ăl dore piciore
  Ajută-ne terog și pe noi sa participam
  La da sau nu suntem din raionul orhei Satu ședințe 060376895 sau 061193691

 239. Bună ma numesc Alexandru meaş
  Dori sa particip la da sau nu ca tata
  Este bolnav cu piciorul
  Ajută-ne terog și pe noi sa participam
  La da sau nu suntem din raionul orhei Satu ședințe
  Numărul la telefon 060376895 sau 061193691

 240. Rotaru Lilea spune:

  Am25 de ani siamtrei copiii si as vrea sa particip la jocul dumneavoastra am nevoie de bani e cam greu de intretinut doi copii la gradinita ajutor navem de nicaieri sotul e la Moscova da nu face fata la toate greutatile va rugam frumos sa ne sunati pe numaru 069408583

 241. doina spune:

  buna dani ma numesc doina am si eu o rugaminte la tine , as dori foarte mult sa ii inplinesc visul lui maicamia . De la bun inceput vizioneza toate emisiunele Da sau NU , si isi doreste nespus de mult ca sa participe si ea la accesta emisiune , Find fica ei as dori ca visul ei sa devina realitate , maicamia find bolnava foarte grav si imi doresc foarte mult ca visul ei sa devina realitate te rog frumos sa ma contactati pe numarul de telefon 060564339

 242. Valentina spune:

  Buna . Ma numesc Valentina sunt din s. FUNDUL GALBENEI r. HINCESTI am 29 ani. As vrea sa visez cu ochii deschisi ca sunt in platoul de la emisiunea dumneavoasta. Am o mica dorinta pe care vreau sa o indeplinesc dar mai am nevoie de ajutor pe care vreau sal caut acolo la aceasta emisiune. Num de contact 069813721

 243. Corina spune:

  As dori foarte mult sa particip imi place mult emisiune avem probleme financiare aici in Moldova e foarte greu va roh foarte mult

 244. Fedorenco Nina spune:

  Buna.Ma numesc Nina,am 26 ani ……….doooooresc nespus de mult sa ajung la aceasta emisiune.

 245. Climenti spune:

  Buna seara, ma numesc Aliona si sunt profesoara de geografie. Locuesc in satul Porumbesti, r. Cantemir.
  Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime. Am 44 de ani. Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este :cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU as vrea sa-i utilizez la reparatiea casei si pentru intretinerea a doi copii studenti. Insa o alta parte ii voi folosi pentru starea de sanatate a mea.Ajutati-ma va rog din suflet sa ajung la acesst concurs.Contact: 067209195
  Va multumesc anticipat!!!>

  Nu-mi place sa scriu pe blog despre programele mele de televiziune…Vreau insa sa dau o explicatile acelor foarte multi care-mi trimit aici , in comentarii, mesaje precum cel de mai sus…Am primit zeci de astfel de mesaje…

  Ma bucura nespus succesul showului “Da sau Nu” din Moldova, sunt onorat ca nicio alta productie de divertisment n-a facut vreodata astfel de audiente acolo…Dar nu eu sunt cel care face castingul concurentilor, atunci cind ajung in Chisinau ,colegii mei de la Prime imi dau lista intreaga a concurentilor deja alesi. NU locuiesc in Chisnau, mi-e imposibil sa particip la castinguri. Stiu ca multi asteapta un raspuns si eram dator cu el…

 246. Climenti spune:

  Buna seara, ma numesc Aliona si sunt profesoara de geografie. Locuesc in satul Porumbesti, r. Cantemir.
  Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu” de la Prime. Am 44 de ani. Imi doresc sa particip la emisiune din mai multe motive.Principalul este :cu banii pe care presupun ca-i voi cistiga la DA sau NU as vrea sa-i utilizez la reparatiea casei si pentru intretinerea a doi copii studenti. Insa o alta parte ii voi folosi pentru starea de sanatate a mea.Ajutati-ma va rog din suflet sa ajung la acesst concurs.Contact: 067209195
  Va multumesc anticipat!!!>

 247. Buna ziua .La o casa pe care o inchiriem platind lunar 200 de lei, as vrea sa ajung cu familiea la Da sau Nu. Cu banii care i voi cistega sper ca sami ajut familiea pentru a duce un mod de vieata putin mai bun. Va multumesc din suflet si sper ca voi avea noroc. Numarul de contact : 060892138 mersi mult.

 248. Buna ziua .La o casa pe care o inchiriem platind lunar 1200 de lei și am un copil 3 ani jumate si eu sunt însărcinată și avem nevoie de bani , as vrea sa ajung cu familiea la Da sau Nu. Cu banii care i voi cistega sper ca sami ajut familiea pentru a duce un mod de vieata putin mai bun. Va multumesc din suflet si sper ca voi avea noroc. Numarul de contact : 060892138 mersi mult.

 249. Raisa Gasnas spune:

  Buna seara .Ma bucur de succesul shoului da sau nu ..ma nunesk Raisa vreau sa particip la emiaiunia da sau nu.as vrea cu banii cistigati sa mi creac copilul care a ramas fara tata cu parere de rau dar a murit.Si as vrea sa ducem o viatza mai buna.

 250. Raisa Gasnas spune:

  Numaru se contact 069064928.va multumesc anticipant.

 251. cat cristina spune:

  salut manumesk cristina am 22 de ani sunt din satul ,Branesti,Raionul,Orhei sunt casatorita am 2 copii eu vreau foarte mult sa o invitati pa mama mea gasper aculina la emisiunea da sau nu pe data de 02.12 2017 este ziua mamai ea de mult viseaza sa participe la emisiunea da sau nu va rog sa ma ajutati ca visul ei sase inplineasca

 252. cebotari irina spune:

  Buna seara ma numesc Cebotari Irina am 20 de ani sunt casatorita am un copilas de doar 10 luni provenim dintro familie foarte grea traim 3 famili intro casa si nu de mult am avut pojar nea ars casa seas vrea sa particip si EU la emisiune da sau nu si as vrea cu bani cistigati sami renovez casa sa am un trai liber varog frumos casa fiu inscrisa la emisiun da sau nu varog mult din suflet as vrea ca emisiune vitoare sa fiu chemata la jocul da sau nu varog din suflet numarul meu de contact este 060358153 sau025969082

 253. cebotari irina spune:

  sunt din satulIZVOARE RAIONUL FALESTI

 254. cebotari irina spune:

  VAROG FOARTE FRUMOS DACA SE POATE CA SIMBATA CEASTA SA FIM INVITATI LA EMISIUNEA DA SAU NU VARUGAM DIN SUFLET

 255. Ma numesc zina as dori sa mă duc la da sau nu ca sa o lecuim pe bunica de cancer

 256. Buna,numele meu e cristina,am deosebita placere de a va fi alaturi acestui show minunat,sunt mama de baiat ,am 22 ani,am motive personale pentru a ma inscrie si a cistiga,desi e un vis al meu ce as putea schimba multe si poate voi putea opri lacrimile ce imi tot curg pe obrazul meu,sper la un sunet intr-o buna zi pentru a imi cunoasteti intreaga situatie a mea,las un numar de contact ce astept un apel va rog:068717648

 257. Barbaros Maria spune:

  Salutare numele meu este Maria si am 24 de ani sunt casatorita as dori din suflet sa ajung la emisiunea dumnevoastra la da sau nu cu scopul daca as cistica meas ajuta nepotica are o boala care nu se mai lecueste cu nimik.numarul meu de contact 068142943 varog frumos.

 258. ina spune:

  Здравствуйте! Меня зовут Инна, мне 18 лет я из города Дрокии с. Барончеа я хочю попасть на програму „DA Say Nu
  Я зайшла в долги и родители мне помоч не как не хотят я их просила но они такие что не помогут я роботу ищю не могу найти у меня щяс такое тежолое положение и я прошу вас помогите мне пожалуйста мой номер моб-060655021-060607292

 259. ina spune:

  Хочу попасть через неделю

 260. ion spune:

  Salut da

 261. ion spune:

  Buna dani manumesc ion si 22 de ani privesc dela bun inceput la emisiunia da sau nu si miasi dori forte mult sa ajung la emisiunia dumnevostra dar nustiu de ce este nevoe casa particip la da sau nu rog frumos sa ma contactati la numarul 060347313 mersi mult sper ca osa loti in sama

 262. Anonim spune:

  Buna dani sunt din soroca si toresc si eu sa ajung la emisiunea asta ca am forte tare nevoe de bani 060347313 mersi sper ca vai lo decizie corecta

 263. silvia spune:

  buna ziua dan ma numesc silvia am 27 ani si sunt mamica a trei copii mici si as dori foarte mult sa particip si eu la emisiunea dumnevoastra sami incerc norocul ca as avea mare nevoie de bani traesc intro casuta mica si suntem 5 persoane visul meu este de a participa la da sau nu ca sa le pot darui copilor macar inca o camera urmaresc emisiunea dumnevoastra din 2012 sper sa ma ajutati va rog mult numarul meu de contact este 062029706

 264. Petru pinzari spune:

  Salut Dani as vrea sa partici la emisiunea da sau nu ca degrabatabila voi fi tapițerie și as vrea sa întrețin puțin familia pina miași găsi de lucru. Am 22 de ani sunt din raionul singerei

 265. Petru pinzari spune:

  Salut Dani as vrea sa partici la emisiunea da sau nu ca degra voi fi tatic și as vrea sa întrețin puțin familia pina miași găsi de lucru. Am 22 de ani sunt din raionul singerei

 266. Petru pinzari spune:

  Salut Dani as vrea sa partici la emisiunea da sau nu ca degra voi fi tatic și as vrea sa întrețin puțin familia pina miași găsi de lucru. Am 22 de ani sunt din raionul singerei. num de contact este 060351598 aștept cu nerabdare

 267. Petru pinzari spune:

  Și as vrea sai fac un cadou la sotie va rog frumos dani

 268. Andrei spune:

  Salut Dani as dori sa parcitip si la emisiunea DA sa NU ca am foarte mult nevoie de bani sami procur o locuinta ca traim in chirie si este foarte greu financiar

 269. Andrei spune:

  sper ca veti lua o decizie corecta nr. 060737506

 270. Laura spune:

  buna ziua domnule Dan ma alatur si eu la multimea de persoane care spera sa ajunga la emisiunea dvs. Ma numesc Laura am 21 de ani si am 2 copii, sunt din raionul Telenesti. Vam expediat cindva o scrisoare dar cred ca aveti o multimea si nu ati mai luat in consideratie, sau poate ca nu dvs alegeti persoanele. cum am spus mai sus am 2 copii necasatorita iar concubinul e plecat si nici nu are grija de ei. poate ca altii sar gindi de ce am facut 2 copii daca nu am suport financiar? Este o intrebare care mio adresez chkiar eu insumi. As dori nespus de mult sa particip la show-ul dvs ca sa le pot oferi copiilor mei un An Nou fericit si sper ca dvs si colegii dvs o sa le oferiti acest cadou copiilor mei si chkiar si mie. Sper ca veti lua in consideratie rugamintea mea. puteti sa ma contactati la nr 060340523 indiferent de decizie

 271. cristina spune:

  Buna ziua ma numesc Cristina am 2 copii vam vam scris o scris o scrisoare dar nu mi-ati raspuns eu copii mii cresc singurica ,mi-am luat locuinta deoparte dar nu am dat toti banii as dori sa particip la emisiunea dumneavoastra ca sa cistig si sa-mi dau banii pe locuinta,si as mai dori ca de anul nou sa indeplinesc dorinta copiilormei si sa le i-au cadourile care isi doresc ei .M-as bucura mult ca inainte de anul nou sa particip la emisiunea Dumneavoastra.Va multumesc mult ca conduceti asa emisiune.

 272. cristina codreanu spune:

  vam mai scris mai sus dar nu am lasat numarul meu nr.027174197

 273. Buna seara de multe ori am incercat am scris sa participam si noi la emisiunea Da sau Nu dar niciodata nu am avut un raspuns,va rugam frumos ajutatine sa ajungem la emisiune sa putem sa chistigam niste bani avem foarte mult nevoie de ei,nu chemati oameni care nu au nevoie de bani care se rid si nu mai pot de bine dar chemati oameni cu suferinte care au nevoie de bani,noi nu va spunem dureria noastra lasam in slava domnului da va rugam pe toti cei ce aveti grija de emisiune sa ne dati o miina de ajutor,va rugam sunatine 061061132 sau 060895285

 274. Ma numesc ana maria as vrea sa particip la aceasta emisiune Da sau Nu tata a decedat am ramas cu mama .Dane as vrea sa ma inscii si pe mine inlista ta ma puteti conecta la nr060907812 sai fac mamei un cadou de anu nou

 275. Cum am scris mai sus as vrea sa cistig macar putin bani terog din toata inima si sufletu

 276. Guțu Gabriela spune:

  Salutare d-nule Dan,mă numesc Gabriela.Sunt din r-nul Edineț și aș vrea foarte mult să particip la emisiunea dumneavoastra împreună cu sora mea,să le facem plăcut părinților in ajunul sărbătorilor de iarna.Aș fi foarte bucuroasă dacă îmi ve-ți răspunde la aceasta scrisoare.Mă puteți contacta le tel:060332491.Aștept mult răspunsul.

 277. Anastasia spune:

  Buna Ma numesc Ciobanu Anastasia am 40 ani lucrez la fabrica de vin SRL Salcuta Raionul Causeni. Am 2 copii Silvia si Ion. Ioar de mult imi visezi sa ajung la emisiunea Da sau Nu ca sa-mi incerc norocul. Am mai multe motive din care as dori sa ajung la Dumnevoastra, un motiv ar fi salariu mik care ne ajunge doar de strictul necesar dar mai avem nevoie si de o reparatie la casa. As dori ca in ajunul sarbatorilor sa particip la emisiunea dumnevoastra. Daca puteti sa-mi indepliniti visul ma contactati pe nr. 024341823 sau 060270492.

 278. Svetlana Cosnenu spune:

  bun a

 279. Svetlana Cosnenu spune:

  Salut!! ma numesc Cosneanu Sorina am 11 ani invati la gimnaziul teoretic „V.Anestiade ‘ din satul Sarateni Vechi raionul Telenesti. As vrea sa indeplinesc visul mamei mele de a participa la concursul Da sau Nu.Daca puteti sa ma ajutati sunati la numarul de tel:060274030 sau 069933502.MULTUMESC!!!!

 280. Fetescu spune:

  Ma numesc Valerii
  Am53 ani
  Am probleme cu sanatatea si as vrea sa ajung la emisunea dumnevoastra pentru a cistiga si a ma trata.Tratamentul la coloana vertebrala e scump si cu putine sanse
  Moara de Piatra Drochia

 281. Tatiana spune:

  Salut ma numesc Tatiana as dori tare mult sa ajung la aceasta emisiune inpreuna cu familea dac as cistiga vreau sami ajut mama care nea crescu de una singu pe mine si sora mai mica are luat credit de la banca si dorec tare mult so ajut 069977592

 282. Danu spune:

  Salut ma numesc dan am 12ani invati Liceul „George Cosbuc” din orasul Balti. As vrea sai împlinesc visul mamei mele dea participa la da sau nu.daca puteti sane ajutati sunati 069351135 MULTUMEC!!!!!!

 283. Ionela spune:

  Buna ma numesc Ionela și am 12 ani sunt din sat Moara de Piatră R_nul Drochia as vrea foarte mult să ajung si eu cu familia la dumnevoastră visul meu e să cîștig pentru al ajuta pe tata să finiseze casa suntem 3 surori și un frățior cu jumate de an în urmă nea ars totul în casa și am luat-o din nou de la zero vă rog foarte mult ajutați mă să ajung si eu la dumnevoastră va mulțumesc 0061105147

 284. Ionela spune:

  Numărul corect este 061105147

 285. Salut ma numesc Ludmila as dori tare mult sa ajung la aceasta emisiune inpreuna cu familea daca as cistiga vreau sami ajut noi care mie greu am un fiul are 4 anisor si soțul nu aude și nu vorbește dar am luat credit de la banca si noi familie stau la gazde mie greu si numi ajunge si dorec tare mult sa ma ajut 068131672 suna ma am nevoie

 286. Dan spune:

  Așa vrea să vb

 287. Stefan zolotuhin spune:

  ma numesc Zolotuhin Stefan am 9 ani si imi doresc sa vin cu mama la Da sau Nu

 288. Doni maria spune:

  Buna ma numesc maria am 25 ani am 4copi provin din tro familie foarte grea si vreu la emisiunea da sau nu sami cistig niste bani pentu sami fac caldura pentu coiii va rofrumos din suflet parinti sunt morti si nam nis un sprigen de la nimeni vreu sami cumpar pat pentu copii.060215120

 289. Doni maria spune:

  Cum pot sa vind va rog sami ajutati din suflet sunt saraca si am ne voie de a in cerca norocul 060215120 maria patricia ionela valeria andreia a rugam frumos,

 290. Madalina spune:

  Cum am mai scris astept un da sau nu

 291. Doina spune:

  Buna ma numesc Doina sunt din orasul ungheni am 23 de ani am un baetel…im place foarte mult emisiunia dumniavoastra as dori foarte multa sa particip si eu !nr de contact 068784959 astept cu nerabdare sunetul dumniavoastra !multumesc.

 292. Plitoc Tatiana spune:

  Salut dane imi palace foarte tare emisiunea da sau nu doresc foarte sa particim daca se poate va rog frumos sa ma contactati la numarul 060262245

 293. ion spune:

  Salut Dan iubim emisiunea ta,si as vrea sa particip si eu multumesc 69294006

 294. Pleacă Irina spune:

  Salut!Ma numesc Victoria.Urmaresc în fiecare săptămână emisiunea dvs si m-am gândit să trimit un sms către dvs ca să particip.As vrea să imi încerc norocul.Dar mai mult să îmi ajut fratele mai mic de 2 ani care are nevoie de bani,sufera de viciul cardiac.”Pentru operație”
  Nr de contact:061049615.Astept cu nerăbdare răspunsul.

 295. ionela spune:

  Buna ma numesc Ionela am 12 ani sunt din s.Taraclia r.Causani as vrea si eu foarte mult sa ajung cu familia mea la dumneavoastre. Visul meu e sa castig pentru o a ajuta pe mama ca este bolnava si lucreaza numai tata eu invat si nu ne ajunge banii pa care ai primeste tata .Noi in familie suntem 5 ,2 surori sunt casatorite si sunt plecate . Varog foarte mult sa ma ajutati sa ajung la emisiune da sau nu .Tel.060423373

 296. victoria spune:

  salut ma numesc Victoria si am 22 de ani si as vrea sa mi incerc norocul la da sau nu,sunt casatorita si am un copil mic si as vrea sa mi deplinesc visul vrem sa ne procuram o casa dar nu avem suma care ni se cere si as vrea sami incercam norocul.

 297. Lilia spune:

  Cum sa ajunc la da sau nu?

 298. Denisov Irina spune:

  Buna ziua ”Da sau Nu”, ma numesc Denisov Irina, as avrea si eu sa-mi incerc norocul , deaoarece am un copilas Cristian care are o dorinta, sa avem o casuta mica, mica dar sa fie a noastra, deoarece sunt mamica singura , traim la gazda si din salariul meu nici decum nu pot sai indiplinesc aceasta dorinta copilasului meu, va rog sa ma sustineti si cu ajutorul celor cu inima mare voi reusi sa ne incercam norocul. Tel. 068254683

 299. ion spune:

  Buna ziua ma numesc ion as vrea si eu tare mult sa particip la emisiunea DA sau NU sunt din r-nul. Stefan voda s.cioburciu.Va rog acceptatima la emisiunea d-stra.Sper sa fie raspunsul DA .VA MULTUMESC

 300. ion spune:

  Tel:068759446
  Fix:024235473

 301. Галина василашко spune:

  Врау. Самь ажут копий сэ факэ репараце ла каса сент инвалидэ гр2 стадя 3.ши ну пот.сэиажут

 302. Victoria spune:

  Buna ma numesc Victoria Gatachiu sut căsătorită trebuie sa nasc eu foarte mult doresc sa vin la da sau nu sunt numai cu mama și cu doi frat eu foarte mult vrei sa vin la da sau nu sunt din satul Badiceni R.Soroca tare mult ață va mulțumesc foarte mult dac as vin la da sau nu foarte mult vrei sa vin

 303. Victoria spune:

  068460763 Victoria
  062142187 Igor

 304. Catalina spune:

  Salutare as vria sa particip la da sau nu
  Este posibil

 305. Lenuța spune:

  Bună ziua,doresc si eu sa particip la da sau nu ,avem foarte mult nevoie de bani pentru a da datoriile la banci ,ajutatine va rog mult sa ajungem si noi la da sau nu

 306. Efrosenia Stratulat spune:

  Hristos a Inviat.Ma numesc Efrosenia Stratulat din Telenesti s.Chstelnita am virsta de 50 de ani . Doresc foarte mult sa particip la emisiunea d-voastra .Am mai scris in luna ianuarie dar cred ca nu ati dovedit ca sa-mi cititi scrisoarea de intentie.

  Sunt convisa ca in aceasta luna de mai care pentru familia noastra este o luna fericita si plina de bucurii ne va aduce surprize de la emisiunea Da sau Hu. Va doresc numai bine, liniste si pace. Asteptam mesajul d-voastra.

 307. Liviu gurulea spune:

  Salut mă numesc Liviu am 18 ani și sunt din Nisporeni am terminat școala profesională din or.Nisporeni și sunt foarte curios de acest joc si as dori sa joc dacă voi cîștiga voi deschide o mică afacere aștept răspunsul la Nr de telefon 068370292 sau 068158883

 308. Vitalii spune:

  Salut ma numesc Vitalii si sint din orasu Unghei vreu forte mult sa ajung in platoul emisiunei DA sau NU numaru de contact 060892824

 309. ina spune:

  buna dan esti tare dar as vrea sa ajung la emisiunea ta .de ami usura munca , vreau sami string bani de casa , cit voi cistiga atita sa fiie , multumesc

 310. Catea spune:

  Buna cum as putea sa ajung la preselectie .in famile ne este greu si venitul este mic si mama e bolnava nr068459487

 311. Anonim spune:

  Buna ziua Dan Negru ma cheama Nikita am 9 ani locuesc in Chisinau sunt in clasa 4-a in curind o sa fie ziua lui mama mea va rog invitatine pe mine si pe mama mea la emisiunea dumnevoastra Da Sau Nu fiintca in curind este ziua de nastere al mamei mele si vreau sa ii facem in cadou daca vreti sa ne invitati la emisiunea dumnevoastra da sau nu sunati la fix 023645481 sau telefon 069348190

 312. Victoria spune:

  Eu am vast nu mai scrie nimic de loc sunt numa Minciun tu dan numa Minciunest luma te crede dar tu nu mai faci numim prosta eu am vast că nimic tolc de la tine tu numa cu vorba est bun mai mult nimic nu este bun prosta tu la tivizor domine ce om mare mai est așa tu est prosta un om care spune minciun spui la omin și așa eu pe tine nu mai te cred de loc

 313. Victoria spune:

  Omin bun nu credeți minciuni el lasă să spuie minciuni la Coppi numa eu nu mai cred de loc din parte ame acolo sa duc numa de ălora amin numa mai mult nimin nu sa duce nimin mai mult eu sunt Victoria Gațachiu di satul Bădiceni R.soroca lume buna nu credeți minciuni de loc dac vrei sa vb cum mine pot sa sun dan eu as vb cu tine in ochi tot 068511395

 314. Salut dan am scris de nenumarate ori la emisiunea da sau nu dar nu am primit nici un raspuns cum pot lua legatura cu dumnevoastra as vrea sa joc si eu ca sami salsalvez baetelul care are probleme de mic si nu mai am posibilitatea sa iau medicamente nr meu este 060959292

 315. Salut Dan suntem o familie tinara care avem un ingeras de fetita .. dorim nespus demult sa participam la da sau nu .. deuarece dorim mult sa avem o vacanta peste hotare .. sunteti superi va urmarim fiecare emisiune ..

 316. Vosciuc Iulia spune:

  Salut ma numesc Iulia si imi doresc si eu sa particip la preselectia „da sau nu” de am incerca si eu norocu am expidiat o scrisoare pe adresa dvs dar in zadar sper CA acum mai suride si mii norocu de a participa la acest joc. Sper CA e un joc sincer nui doar o amageala. Tel de contact 060620037

 317. Buna vreau sa particip la da sau nu

 318. Gheorghe spune:

  Salut ma numesc Gheorghe si imi doresc si eu sa particip la preselectia”da sau nu” nr meu 068020260

 319. Constantin spune:

  Buna ma numesc Constantin am 25 ani sunt casatorit si imi doresc foarte mult impreuna cu sotia sa participam la emisiunea Da sau Nu deoarece dorim foarte mult un ajutor pentru a ne ajuta sa ne procuram casuta noastra

 320. Ala Furtuna spune:

  Bună Dan ma numesc Ala as vrea să particip la emisiunea Da sau Nu vrerau să-mi ajut nepoțeii care locuiesc numai cu mama vă rog din suflet va mulțumesc

 321. Anastaia spune:

  Buna seara.ma numesc Anastasia doici am 26de ani locuiesc in r.edineț or.cupcini.as dori sa particip la joaca da sau nu.am doi copiii.as dori sa sal ajut pe copil meu cel mai mare el e bolnav cu epilepsie.eu am crescut la internat si trăiesc la cămin intro camera de 13metri pătrați.si as vrea sa joc pentru ani lecui copilul so cel putin pentru o casa.va rog sa ajutati din tot sufletu

 322. Anastaia spune:

  060896961

 323. Anonim spune:

  Buna seara domnul Dan Negru va scrie Grosu Petru din satul Pirlita raionul Ungheani.As dori sa ma invitați sa particip si eu .Am o familie ai cărei membri sunt formați din 6copii ditre care sunt doi minori.vreau sa câștig bani pn a face reparație în casă căci nu reușesc cu banii.acum la moment nu sunt angajat la serviciu foarte greu ma angajez la serviciu deoarece am probleme cu vederea.copii sunt la vârsta care vreau sa se căsătorească si am nevoie de bani pn reparație și sai pregătesc de nuntă.ma puteți contacta la nr de tel 062184550

 324. Anonim spune:

  Buna! Ma numesc Angela Tiltu ,am 23 de ani si sunt din satul Piatra raionul Orhei vizionind permanent emisiumea Da sau Nu mi- ar face placere sa particip si eu,sunt casatorita am un copil si mias dori cu banii cistigati la emisiune sami cumpar o casa pentru a trai a parte , va rog mult sami acceptati rugamintea … Va multumesc

 325. Anonim spune:

  Angela Tiltu acesta este numarul meu de contact 068192959

 326. Cristi spune:

  Buna ma numesc cristin de multe ori vizionez emisiunea da sau nu si mear placea sa particip si eu 068691723

 327. Anonim spune:

  Salut!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu”ma numesc Antonina si sotul Nicolae avem un baietel mic si imi este greu am inceput constructia casei si avem multe datorii cu banii cistigati vom da datoriele Speram ca ne veti auzi si ne veti ajuta ,multumim si numaru de mob 068423836

 328. Antonina spune:

  Salut!!Imi doresc si eu nespus de muilt sa particip la aceasta emisiune,”Da sau Nu”ma numesc Antonina si sotul Nicolae avem un baietel mic si imi este greu am inceput constructia casei si avem multe datorii cu banii cistigati vom da datoriele Speram ca ne veti auzi si ne veti ajuta ,multumim si numaru de mob 068423836

 329. Buna Dane ma numesc Lungu Valentina sunt mama singura a trei copii si as vrea sami incerc norocul LA da sau nu am nevoie de acest cistig

 330. Agapii Mariana spune:

  Buna ziua. Ma numesc Mariana si as dori foarte mult sa particip la da sau nu. Am 4 copii si ii cresc de una singura.

 331. Agapii Mariana spune:

  Buna ziua . Ma numesc Mariana. Si as dori foarte mult sa particip la da sau nu. Am 4 copii si ii cresc de una singura .Am nevoe foarte mult de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.