Ricky si Pavel

 

       Aproape 3 milioane de vorbitori de limba romana sunt deconectati de la lumea mondena din Romania.  Ati ride daca ati asista la o discutie intre mine si amici din Chisinau. Va cer un sfat…Cum sa le explic cine e Ricky Voicu ce apare pe primele pagini in ziarele de la noi.

       Le-am spus ca apare in ziare pentru ca e un baiat frumos, model ,sofer (aici au inceput sa ma priveasca sugubat) soferul unei doamne casatorita cu un domn bogat. (aici deja ma priveau istet, crezind ca fac misto de ei). Nu e asa?

        Moldova inca nu e pervertita , acolo inca artistii care fac ceva tin afisele de spectacole, acolo nu exista ziare de scandal nici paparazzi. Ei inca pun pret pe cei care produc arta si nu pricep de ce oameni care nu produc ceva palpabil (o melodie, o emisiune,o poezie…orice) pot deveni cunoscuti de ceilalti.
Stiu , imi pun cenusa in cap din nou (ca e la moda cenusa islandeza) , si eu am deschis usa non-valorilor la tv. Da, recunosc,am facut-o adeseori in cei 14 ani de televiziune si tocmai de asta incerc sa pastrez decenta in Chisinau, sa stau departe de personaje bizare. Intuiesc chiar si unele comentarii…

            Au adulmecat unii si acolo piata muzicala si au incercat sa deschida portita nebunilor la Eurovision, preselectia lor nationala. Au adus un barbat oarecare, dintr-un sat,oarecare ,fara simtul ridicolului, fara limite, anti talent, anti-star, l-au pus sa cinte si a iesit un kitsch perfect. Am postat filmuletul mai jos cu el mai jos.Pavel Turcu e numele lui. Cruciti-va!..Au incercat sa  deschida usa dar n-au reusit, e inca o zona libera de personaje pe care la noi le gasesti peste tot. Deocamdata…Sigur ,cindva, mai devreme sau mai tirziu vor prinde gustul tabloidelor, a iubitelor de fotbalisti, a fufelor indragostite de bogatani, a asistentelor si a paparazzilor.

          Eu duc presa mondena de la noi acolo, din cind in cind,  si ma simt ca unul care duce saci cu reziduri chimice in delta.

          Le-am explicat cine e iubita lui Cristea, dar nu pot sa le explic cum sta treaba cu Ricky-soferul-modelul. Ori pe mine nu ma duce capul, ori noi toti ne-am dilit…

          P.S.- baiatul ,Ricky ,chiar mi-e simpatic, nu-l cunosc si intuiesc ca e un tip de treaba.

         p.s.-2- cruciti-va de pavel turcu…au incercat si acolo sa perverteasca sistemul…Inca n-au reusit…Dar ce-o sa vedeti e deja o incercare…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.