Noutate…

 

DRAGI PRIETENI, NUMELE MEU ESTE MIHAI BENDEAC. M-AM INTELES CU DAN CA ASTAZI, SA POSTEZ EU PE BLOGUL LUI SI EL PE AL MEU. MA BUCUR CA AM FACUT TREABA ASTA, CU ATAT MAI MULT CU CAT SITE-UL LUI NEGRU A FOST PENTRU MINE O REVELATIE. AM DESCOPERIT UN OM… E UN BLOG PE CARE IL CITESC CU MARE PLACERE, FIIND (CA SI INFORMATIE) PRINTRE CELE MAI INTERESANTE DIN ROMANIA. POSTUL SCRIS DE DAN IL PUTETI GASI LA www.mihaibendeac.ro 

 

 

Ora 7.30 – Basescu se trezeste. Geoana se ridica din pat. Iar n-a dormit. E a 14 a noapte in care nu doarme. Atipeste din cand in cand si se trezeste plin de transpiratie urland “Victorieeee!!!”.

 

Ora 7.45 – Basescu face un dus. Geoana face un dus rece.

 

Ora 8.00 – Basescu isi bea wiskey-ul. Geoana isi bea cafeaua.

 

 Ora 8.30 – Basescu face treaba mare si citeste ziarele. Geoana citeste ziarele. Nu poate face treaba mare. N-a mai mancat de 14 zile, asa ca nu are ce elimina. Il suna pe Vantu ca sa-si faca programare la Spa. Vantu nu raspunde fiinca vorbeste pe cealalta linie cu Basescu…

 

Ora 9.00 – Basescu pleaca de la Cotroceni catre Guvern. Sirenele, politia rutiera, semnalizarile conduc coloana oficiala in 5 minute. Geoana pleaca la partid. Soferul, rusinat, nu mai vine sa-l ia. Geoana isi trage o sapca pe ochi si merge cu tramvaiul.

 

Ora 9.15 – Basescu a ajuns la biroul lui Boc. Ora de relaxare. Boc ii maseaza si pupa picioarele, Videanu ii maseaza tamplele si Udrea ii… In cealalta parte a Bucurestiului, Geoana da explicatii controlorilor RATB. Nu are cash sa plateasca amenda. Tot tramvaiul izbucneste in ras cand Geoana pune telefonul la ureche si spune: “Mihaela, dragostea mea!”

 

Ora 10.00 – Basescu pleaca de la Guvern spre aeroportul Otopeni sa-l intampine pe presedintele Norvegiei. Pe drum se opreste langa sediul Antena 3, coboara din masina, un SPP-ist ii intinde un Spray cu vopsea si Basescu scrie pe zid: “M..e Gadea!!!”. Rade si o ia la fuga spre masina, nu inainte de a urina pe masina lui Ciutacu. In acest timp, Geoana ajunge la sediul PSD unde nu-l saluta nimeni.

 

Ora 10.30 – Basescu o suna nervos pe Udrea: “Am venit ca boul pana aici! Auzi ce zic oamenii astia… Ca Norvegia n-are presedinte!”. Se urca in masina si demareaza in tromba spre Cotroceni.  Geoana ii zareste intr-un colt pe Iliescu, Mitrea si Vanghelie susotind. Nu prinde decat vreo trei cuvinte: “sa zboare”, “sa plece”, “il omoram”. Se auto-incurajeaza spunandu-si ca o fi vorba de Basescu si trece mai departe.

 

Ora 11.30 – Basescu primeste la Cotroceni o delegatie oficiala din partea companiilor Ballantines, Johnny Walker si Jack Daniels. Geoana deschide laptopul si gaseste un wallpaper nou. Pe un fond alb, sta scris cu rosu: “PLEACA SAU MORI!!! Pe persoana fizica!”

 

Ora 13.00 – Basescu ajunge la Golden Blitz, unde ia masa impreuna cu Omar Haysam (venit incognito). Se servesc preparate speciale, arabo-romanesti: sarmale cu humus, mamaliga cu falafel, iahnie cu manakesh si, specialitatea principala, tochitura moutabal. Se serveste vin alb. Sprit.   Geoana mananca singur un sendvis pregatit de Mihaela, dragostea lui.

 

Ora 15.00 – Basescu ajunge acasa si se culca de pranz. Geoana organizeaza o sedinta la partid. Nu se prezinta nimeni. La un moment dat, se deschide usa. Geoana se ridica in picioare zambitor si plin de speranta. Deci nu l-au parasit toti!!! In sala intra femeia de serviciu: “Domnu’ Geoana, mai dureaza mult sedinta asta? Ca vreau sa dau cu aspiratorul…”

 

Ora 17.00 – Basescu se trezeste. Bea un wiskey. Geoana ajunge la psihiatru pentru inca o zi de terapie.

 

Ora 18.00 – Basescu se pregateste pentru conferinta de presa. Udrea il machiaza. Videanu il lauda si-l complimenteaza. “Domnule presedinte! Ce sansa pentru oamenii de presa din Romania sa fie contemporani cu dumneavoastra! Orice aparitie a dumneavoastra e un eveniment istoric!”  Apoi, acelasi neobosit AdriEan, il suna pe Hrebenciuc: “Vioreleeeee! Al nostru are conferinta de presa! Al vostru ce face?!?!? Hahahaa!!!”  In timpul asta, Geoana merge pe jos spre casa.

 

Ora 19.00 – Conferinta de presa. Principalele idei: 1. Mogulii sunt rai.  2. Mogulii sunt diabolici.   3. Mogulii sunt foarte rai.   4. Jos cu Mogulii!   5. Sa moara Mogulii!    Geoana ajunge acasa. La Vantu. Suna. Nu-i raspunde nimeni.

 

Ora 20.00 – Basescu ia cina cu Udrea si Cocos. El si Udrea la Golden Blitz, Cocos la Mc Donald’s.  Geoana se uita pe dvd la “Cu mainile curate”. La replica “Un fleac… M-au ciuruit” arunca televizorul pe geam.

 

Ora 22.00 – Basescu ajunge acasa si bea un wiskey. Geoana sta pe mess cu Hrebenciuc. Are la status “Moarte diasporei!”.

 

Ora 22.30 – Basescu mai bea un wiskey. Geoana este vizitat de Iliescu. Morala proletara.

 

Ora 23.00 – Basescu adoarme. Geoana nu adoarme.

 

NOAPTE BUNA!

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.