Istoria?

Am o bomba de presa legata de amantlacul celebru din zilele astea despre care vorbeste toata presa. Nimeni nu a vorbit pubic despre asta pana acum : arestarea lui s-a facut chiar din apartamentul amantei! De acolo a fost ridicat de politie! Sotia legitima stia despre amanta demult si i-a tolerat inclusiv copiii nelegitimi. Toti cei din jurul lui ii stiau patima pentru femei, nu era nicio noutate dar arestarea acestuia chiar din apartamentul amantei a fost tinut sub tacere.Stenogramele pot fi facute publice ! Capitanul care l-a arestat din patul amantei se numeste Costiescu si are declaratii la politie in acest sens. Verifcabil in baza de date a politiei. De fapt, totul e pregatit pentru ca pe 24 ianuarie sa fie din nou in atentia presei. Asa cum se intampla in ultimii 157 de ani, in fiecare ianuarie…El, Alexandru Ioan Cuza, sotia, Elena Cuza, amanta, Maria Obrenovici…Poate asa ne place istoria ?!

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Istoria?

 1. Plesca Darius spune:

  Buna ziua
  Pentru el norocul de a ramane in viata dupa doua accidente teribile a avut un pret. Fata,scalpul, o parte a pieptului si a bratelor sale poarta urmele
  cicatricilor, pe care tanarul le percepe ca pe un stigmat. Darius Plesca isi cauta drumul in viata icercand sa depaseasca piedicile pe care infatisarea sa i le pune in cale.

  Cand a fost mic, ca sa nu rada copiii de el, se ascundea in lada cu jucarii.
  In urma cu 14 ani, Darius, un copil de 3 ani, aparea in toate aplicatiile vremii. Copilul, suferise un accident casnic, cu ulei incins, in timp ce se harjonea cu fratele sau. Au urmat dureri cumplite, dar si traume psihice, care l-au marcat pentru totdeauna. La sapte anii un nou accident. De aceasta data cu gaz metan,( FLACARA ) de la cuptorul aragazului. Acesta pur si simplu i-a explodat in fata, dupa o acumulare de gaze. I-a distrus scalpul si fata. In lupta sa cu viata, Darius a castigat insa un sustinator.

  Blestemul de a fi altfel

  Greu incercat de soarta, un tanar din Calan spera la o minune ca sal ajute sa duca o viata normala. Dupa doua accidente casnice petrecute in copilarie fata, scalpul, o parte a pieptului si a bratelor sale poarta urmele cicatricilor, pe care tanarul le percepe ca pe un stigmat.

  Are o viata putin obisnuita desi si-ar dori sa fie asemeni adolescentilor de varsta lui. Darius Plesca locuieste in Calan Judetul Hunedoara si isi doreste sa nu mai iasa in evidenta, sa aiba o prietena si sa se dedice activitatilor specifice celor de 17 anii pe care ii numara.

  Bani furati de propria mama

  Copilul a supravietuit, iar datorita unui hunedoarean inimos care a dorit sa ramana anonim, a suferit o alta interventie la Bucuresti in anul 2003, cand jumatate din scalp i-a fost ” refacut ,, prin transplant de par. Pentru cealalta jumatate urma sa se mai stranga o alta suma de bani.
  A fost deschis un cont, in care banutii necesari celei d-ea doua operatii de implant, se strangeau incet,dar sigur. Din donatii. Din pacate, banii au disparut din cont intr-o buna zi, cu tot cu mama copilului. O perioada nu s-a mai stiut nimic de ea. Oamenii care donasere bani s-au simtit inselati, iar copilul a fost extrem de dezamagit. Cei care l-au ajutat in demersul sau de a obtine banii necesari operatiei, nu au mai vrut sa se implice in aceasta poveste. Asa ca totul s-a sfarsit pentru copilul si asa traumatizat psihic.

  ” Ma ascundeam in lada cu jucarii ,,

  ,, Parintii m-au dat in plasament dupa primul accident. Am trait prin centrele din Simeria si Hunedoara, am mai avut noroc de o familie care m-a luat o perioada la ei in casa. Dar eu nu pot sa uit durerea, rusinea si umilinta. Cat am fost mic toti copiii radeau de mine. La Centrul de Pedagogie Curativa de la Simeria, mult timp am stat ascuns in lada cu jucarii, decat sa particip la ore. Eram aratat cu degetul si asta mi-a ramas intiparit in minte ” povesteste Darius o mica parte din viata plina de durere pe care a dus-o. Mama lui a murit cu sapte ani in urma. Acum tanarul locuieste in Calan, cu tatal lui grav bolnav. Situatia lui de acasa nu ii permite sa isi poata continua ultima operatie pentru a numai fi evitat aratat cu degetul de copii etc…
  Acesta este visul lui sa poata sa fie un om ca totii ceilalti.
  Ma numesc Plesca Darius locuiesc in Calan Judetul: Hunedoara daca doriti sa ma ajuta-ti la nr de cont Nume Plesca Darius CNP 1950622204961
  IBAN: RO86CECEC001946319890211
  Nr tel: 0737/123.300 Plesca Darius
  Va multumesc din suflet astept sa ma contacta-ti.
  La Revedere . Cu mult respect Plesca Darius

  image

  IMG_20151117_172609 (4).jpg
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_3592 (4).JPG
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_3593 (4).JPG
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_20151213_142423 (3).jpg
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_20151213_142348 (3).jpg
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_20151213_142342 (4).jpg
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Vizualizare pe http://www.dropbox.com
  Examinare după Yahoo

  image

  IMG_20151213_142425 (3).jpg
  Darius Plesca a partajat din Dropbox
  Răspuns Răspuns la toţi Redirecţionare Mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.