Fara Chiriches si Topescu

Pe masura ce ma uitam la Steaua-Varsovia ma apuca supararea pe Cristian Topescu. Sunt suparat pe el! Cineva sa-l convinga sa se intoarca la microfon, ca guest-star macar, in grupele Champions League.

Tin minte o frumoasa lectie de televizune pe care mi-a dat-o…In timpul Olimpiadei de la Montreal din 1976, celebra pentru faimosul 10 al Nadiei, Topescu era singurul comentator roman delegat acolo si era nevoit sa transmita de la toate evenimentele sportive, desfasurate in locuri diferite in oras. In direct!…La finalul unui concurs de atletism, Topescu a spus la microfon…” Peste o ora voi transmite de la bazinul de natatie, daca nu ajung la timp la bazin, rog colegii din studio sa-mi suplineasca absenta pentru ca distanta e destul de mare si eu folosesc mijloacele de transport in comun”…

Ca sa poata transmite in direct 10 Nadiei de la Montreal, Topescu fugea cu metroul de la o baza sportiva la alta…

Diferenta intre comentatorii de azi si Topescu e ca cea intre monarhia olandeza si republica Romania…Cineva trebuie sa-l convinga pe Topescu sa se intoarca !!!!!! Un guest star la micofonul Champions League !

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.