Hello Budapest

Nu-mi explic cum de toate televiziunile de stiri vorbesc despre un temebel din tinutul secuiesc care vorbeste cat sa fie luat in seama despre autonomie, razboi si alte nazbatii. Timsorean fiind am un mare respect pentru unguri, inca mai cred ca Budapesta e unul din cele mai frumoase orase din Europa, ca dincolo de Mako incepe civilizatia si cred ca daca un dement ungur indruga tampenii asta nu inseamna ca ele sunt valabile pentru toti ungurii respectabili.
Am siguranta ca vina e a celor care promoveaza orice dobitoc la televizor, ca daca in lumea divertismentului tv promovarea tantalailor starneste amuzament, in lumea serioasa promovarea lor starneste confuzie. Nu-i confundati pe ungurii adevarati cu te miri ce „coate-goale” care apare la stiri. Primul care a incurcat geografia a fost Michael Jackson in ’90 cand la Casa Poporului a scos primul „Hello Budapest”…Lenny Kravitz a incurcat Romania cu Ungaria, a facut-o si Sandra dar si James Hetfield de la Metallica.
Totusi, a fost si viceversa.La festivalul de la Sziget , englezii de la Kaiser Chiefs i-au salutat pe unguri cu Hello Bucharest. Cautati Budapesta,unul din cele mai frumoase orase europene, in loc sa-i cautati pe nebunii care vor sa se vada la tv cu orice pret!

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.