Continuitatea…

Va cer ajutorul intr-un sondaj…Vad zilele astea multe articole sau emisiuni despre  dezbaterile dintre Obama si Romney Mitt, alegerile prezidentiale in America vor fi in noiembrie…Dezbaterile televizate stabilesc castigatorul, asa e de cand lumea la americani.

Nimeni insa nu vorbeste despre Jim Lehrer, moderatorul acestor showuri televizate . Exista in Romania un astfel de moderator  care ar avea forta, impartialitatea, credibilitatea, istetimea , istoria si profesionalismul unuia ca Lehrer?

Americanul, Lehrer si-a inceput cariera la Dallas Morning News unde a acoperit primul sau mare eveniment jurnalistic, asasinarea lui Kennedy. Lehr are 78 de ani dar asta la americani conteaza prea putin. A fost moderatorul multor dezbateri prezidentiale si e unul din cei mai respectati jurnalisti.

Ii gasiti vreun omolog in Romania? Toate talk-showurile si toti moderatorii nostri s-au pierdut pe drum , de la Tuca-Show la Chestiunea Zilei…Continuitatea la noi se opreste dupa 3-4-5 ani, Lehr e in media de peste 50 de ani !

La dezbaterea televizata din 2008, Obama s-a fotografiat cu Lehr spunand ca-l urmareste si-l admira inca din adolescenta.

Undeva, intr-un liceu din tara asta invata acum viitorul presedinte al Romaniei…

Ii gasiti lui Jim Lehr un omolog roman?

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.