Ceasul

„Universul ma tulbura si nu pot sa cred ca acest tulburator ceasornic nu are si un ceasornicar”-Voltaire-

-In Noaptea Invierii, in primele 33 de minute , la Ierusalim, lumina sfinta nu arde. S-au facut documentare, s-au facut studii si cercetari stintifice. E Miracolul Ceasornicarului.  33 minute, 33 ani a avut Isus cind a fost rastignit ,de Paste. Lumina e aprinsa din Sfintul Mormint si e unul din marile miracole. Inexplicabil stiintific.
Si daca maine ar aparea o explicatie data de Stephen Hawking, as prefera sa n-o ascult, sa o ignor sau chiar s-o interzic, de-as putea. Intuiesc gandurile multora si comentarile altora citind acest post, dar nu-mi pot clinti increderea,chiar daca acelasi Voltaire a spus „Părerea dumneavoastră mi se pare respingătoare, dar m-aș lăsa omorât, pentru ca dumneavoastră să puteți să v-o exprimați”…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ceasul

 1. Alexandru Gazdaru spune:

  Semidoct intunecat, intolerant, ipocrit si vomitiv.
  Te salut crestineste.

 2. amelia spune:

  Stiam ca lumina de la Ierusalim nu arde 33 de minute,cati ani a avut Iisus cand a fost rastignit,dar nu stiam intregul ceremonial descris in documentar.Este un miracol venit de la Dumnezeu ,oricat s-ar chinui altii sa gasesca explicatii stintifice.Cei cara care ae il prtam pe Hristos in inima si cunoastem zi de zi miracolele infaptuite de el,nicio explicatie stintifica care ar putea aparrea nu ar merita sa fie luata in seama.Lumina Invierii sa iti umple casa si inima de pace si liniste!Paste Fericit!

 3. Ovidiu0101 spune:

  Cum puteti crede ca nu arde flacara? lol

 4. Alina spune:

  Uneori explicatiile nu conteaza deloc.

 5. ioana spune:

  „miracolele” se numesc asa doar pentru ca nu s-a gasit inca o explicatie…dar mai e timp 🙂

 6. simona spune:

  Alexandru Gazdaru ,pt.ca ,Dan,a permis postarea comentariului tau ai putea adauga si democratic.

 7. Petru spune:

  Pune-o camera acolo si vezi cum se mai aprinde. Zau ma speriati, sunteti oameni in toata firea. Treceti odata peste frica de intuneric, nu mai aveti 5 ani.

 8. Csaositectu spune:

  1. Simonooooo fato, nu mai pune atatea virgule ca te pierzi in ele.
  2. Ateii ar trebui sa nu inceapă sa „manance” in gura mare fiindca fiecare din noi are dreptul la libera exprimare, lasati-l in pace si vedeti-va de treburi mai importante cum ar fi ” a nu face nimic util in afara de a arata cu degetul pe altii si a va proclama destepti”
  3. Crestinii pot sa-l imbratiseze pe dan negru, odata cu el ii imprumuta si ignoranta. Ah wait, ei oricum erau ignoranti..

 9. oarecare spune:

  citind postarile de aici nu pot sa nu ma intreb :
  Ce va roade asa mult la cei care cred in Hristos?

  „Semidoct intunecat, intolerant, ipocrit si vomitiv.”—-frate, ipocrit si vomitiv, semidoct intunecat si intolerant….pe bune, comentariul tau spune totul despre tine …. de fapt nici nu meriti un raspuns.

  HRISTOS A INVIAT !!! …v-a adormit jidovimea asta satanista de tot fratilor. v-au bagat coca cola si mosi craciuni pe gat, iepurasi de Pasti…. vai de capul vostru…intelectuali ce sunteti, fatarnicilor, mai intai a fost cartea sau mintea? cata mandrie sa crezi ca mintea ta poate intelege totul. retrograzilor, ateii ca voi sunt adevaratii fanatici !!!

  Desteapta-te romane !!! din somnul cel de moarte !!!

 10. Radu spune:

  Pentru „oarecare”:
  Amice, crestinii sunt cei care arunca cu vorbe in stanga si in dreapta, ataca si i-ar rade de pe fata pamantului pe toti ceilalti daca ar putea, iar tu esti exemplul prim! Biblia voastra zice sa-l lasati pe Dumnezeu sa-i judece pe toti cand le vine vremea, dar bine ca te gasesti tu, marele anonim care nici macar n-are curajul sa-si spuna numele, sa te dai mare zmeu pe-aici. Biblia voastra mai spune si sa va iubiti aproapele ca pe voi insiva, ori tu esti asa de plin de ura ca e de mirare ca nu iti crapa pamantul sub talpi. Ce-ai cu evreii? Iisus al vostru nu tot evreu era? Sfintii si apostolii de inceput, nu tot evrei erau? Mai citeste si documenteaza-te, fanatismul nu tine de foame si e dusmanul inteligentei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.