TMZ. com

Afland despre Withney Houston am descoperit ca sunt dependent de net, din pacate, si ca in ultima vreme deschid mai multe pagini de net decat pagini de carte. Mi-am dat seama de asta privindu-l pe Neagu Djuvara ,cu un semn de carte care inainteaza greu de vreo trei saptamani , spre deosebire de laptopul meu care e cel mai folosit obiect din casa, cred.

Am o multime de dependente in zona netului si TMZ.com figureaza de multa vreme printre ele. Creat de Harvey Levin in 2005, TMZ e proprietatea celor de la Time Warner , fiind cel mai puternic site despre celebritati din lume, cu peste 23 milioane de vizitatori pe zi. Toata presa din lume in orele astea citeaza TMZ-ul, asa cum a facut-o in 2006 cand a anuntat arestarea lui Mel Gibson, sau  cand a anuntat moartea lui Michael Jackson sau cand a publicat fotografii ale politiei cu Rihanna arestata.

O afacere gestionata de Time Warner cu profituri de milioane de dolari , in crestere masiva zilele astea , cand toata presa e cu ochii pe ei… Orice moarte, scandal, arestare celebra aduce TMZ profituri fabuloase …http://m.tmz.com/home.ftl

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.