Jeremy -deschizatorul-

       Top Gear este una din cele mai populare productii de televiziune din lume, in egala masura admirata si controversata , difuzata de o televizune publica, BBC…Jeremy Clarkson, e starul de la Top Gear. In Romania tabloidele publica adeseori lefuri de vedete de televizune, mereu aberante, fie gonflate, fie subestimate. In Anglia, BBC a anuntat ca-l plateste pe Clarkson cu 1200000 de lire pe an.

       BBC a stiut sa foloseasca interesul pentru piata auto, transformand de cativa ani un show auto ,intr-unul social,politic! …O televiziune publica,e adevarat,cea mai cunoacuta in lume, are curaj, intuitie,avangardism…In editia de Craciun, Top Gear, Jeremy Clarkson a socat lumea printr-un show realizat in India in care toate tabuu-urile indiene au fost demontate…Clarkson s-a plimbat prin mahalalele Bombayului la volanul unui Jaguar dotat cu o toaleta amplasata pe capota masinii, ridiculizand conditiile precare de igiena ale indienilor. Potrivit statisticilor , 6 din 10 indieni nu folosesc hartia igienica…Un semnal de alarma intr-o tara in care majoritatea populatiei traieste in sarcie nu putea veni decat prin intermediul unui show popular de televizune…India este o fosta colonie britanica!

         CNA-ul britanic se numeste OFCOM si acolo s-au inregistrat zeci de reclamatii pe numele lui Clarkson. BBC insa continua sa-si apere showul , reprezentantii postului declarand adeseori ca , folosindu-se de avantajul pietei auto, Top Gear a devenit un produs care sanctioneaza societate civila sau lumea politica.

         Candva Iosif Sava facea acelasi lucru , folosindu-se insa de un produs mult mai putin vandabil, muzica clasica. Dar tot la o televizune publica…Clarkson e un lider de opinie, un deschizator de drumuri…Exact ce lipseste altora, azi  ! Descoperiti un Clarkson !!! Sau construiti-l !

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.