P.S. la „oamenii de bine”, noii monarhisti…

 

         In ’93 trecind prin Petrosani am primit o caramida pe capota Daciei mele de atunci…Doar pentru ca aveam numar de TM. N-am avut curajul sa opresc, era vara , aveam geamul coborit si tot ce tin minte e urlet animalic al aluia de a aruncat caramida…”reaglistuuuu’ matii”… Era spre seara, pe la 7-8 tocmai cind incepea Telejurnalul prezentat de Cornelius Rosiianu…

         As pune pariu ca azi . cel ce mi-a zdrobit atunci capota masinii, are coroana regala la rever…Pupat piata independentei…Habar n-am cum de au ajuns toti, deodata, monarhisti…Ieri ii batjocoreau balbaiala, azi spun ca e o mare calitate…Astia suntem…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la P.S. la „oamenii de bine”, noii monarhisti…

 1. Corneliu Vaida spune:

  Oportunismul mioritic redivivus, Dane!
  L-am auzit adineauri pe Mircea Geoana, la jurnal, raspunzand reporterei care-l intreba ce parere are de evenimentul la care participa, zambind manzeste: „Un crampei de istorie pura!” – raspunse el. Ce ipocrit! Oricum mi-a placut eleganta cu care MS Regele a ignorat mana intinsa de Iliescu inainte de a-si tine discursul din Plenul Senatului! A meritat !

 2. Phrentz spune:

  nu vreau sa fiu inteles gresit,fiecare isi are locul pe care il merita… in istorie si in realitate…dar eu, prefer sa am un dusman declarat decat un prieten fals, ipocrit,meschin.
  pe ei nu i-a atras la parlament discursul MAJESTATII SALE, ei aveau sarcina de partid(din pacate).la fel cum indraznesc sa cred ca unii dintre cei care au lipsit( tot din motive de „sarcina”) si-ar fi dorit sa fie acolo.Acum ne apropiem de discursul MAJESTATII SALE… care a spus ‘DEMNITATE”. stau eu si ma intreb, cine a fost mai demn?clar, Basescu.
  ei sunt NEAMURI! ei au acelasi sange:rosu.
  pe ei nu ii intereseaza nici culoarea politica nici paloarea poporului,nici DEMNITATEA, ei nu vor putea intelege ca inca mai exista SANGE ALBASTRU.

 3. pepe spune:

  ” Habar n-am cum de au ajuns toti, deodata, monarhisti…” ca nemtii care , dupa razboi , nu fusesera nazisti nici unu’, ca noi care , dupa ’89, nu fusesem nici unul comunist sau utecist.

 4. Gogâie spune:

  Bravo Phrentz, pepe şi Corneliu! În ceea ce îl priveşte pe Dan Negru, cred că minte.Mă aşteptam la alţii să vorbească despre Rege, nu unul compromis cu toate piţipoancele din cele mai jegoase emisiuni de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.