Parcarea lui Steve Jobs

        Un prieten din Timisoara a primit prin ’95 oferta de a lucra in Sillicon Valley. Sunt multi romani acolo. Tibi a plecat cu iubita cu tot. Azi, in 2011 lucreaza tot acolo, iubita i-a devenit sotie si i-a mai facut si 2 copii,romano-americani…

       Mi-a povestit odata ca la sediul Apple sefii nu sunt tratati diferit de angajati, incepind chiar din parcare. Nimeni nu are loc de parcare rezervat si daca ajungi mai tirziu, orice functie ai avea, esti nevoit sa colinzi toata parcarea sa gasesti un loc. Exceptia o face insa Steve Jobs. Nu are locul lui dar adeseori cind ajunge la birou si parcarea e plina isi pune Mercedesul pe locurile destinate handicapatilor. Angajatii ii pun tot felul de biletele in parbriz, ii ridica stergatoarele…degeaba.

         Interesant insa e altceva…Reactia angajatilor la gestul lui…Ei spun ca e de inteles,ca asa e bossul lor, omul care a schimbat lumea, Steve Jobs n-a respectat niciodata nicio regula…A darimat toate barierele,de ce ar respecta reguli in propria parcare?.

        Prietenul meu, roman angajat la Apple cistiga peste 200000 de dolari/an, asta inseamna mai bine de 15000 de dolari pe luna. La noi fotbalistii se lauda cu astfel de salarii. Noi platim picioarele, ei platesc capul…

           Steve Jobs si-a gasit impacarea…

   UPDATE- memorabila reactia presedintelui Obama care a declarat ca cel mai frumos tribut adus lui Jobs este tocmai faptul ca o mare parte din omenire a aflat despre moartea lui tocmai de pe device-urile pe care el le-a inventat…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.

9 răspunsuri la Parcarea lui Steve Jobs

 1. Monica spune:

  a plecat prea tanar..Pacat!!!

 2. steve jobs spune:

  cine esti tu sa il judeci pe el ……???

 3. Nu Conteaza spune:

  Domnule Dan Negru, va respect ca om, dar cand o sa ajungeti sa faceti ce a facut steve jobs pentru tehnologia din ziua de azi, atunci o sa aveti dreptu sa-l judecati.

 4. Dan Negru spune:

  Cred ca am avut eu o problema de exprimare…Sunt un mare admirator al lui Steve Jobs si postul de mai sus e laudativ! Un om care a daramat orice bariera, nu altceva. Am siguranta ca povestea cu parcarea e o inventie a angajatilor tocmai pentru a-i pune in valoare geniul.

 5. Adrianna spune:

  Nu am mai comentat demult pe acest blog insa nu ma pot abtine…de unde au tras concluzia cititorii ca dan l-a criticat pe steve jobs?

 6. Pingback: when Steve Jobs goes to heaven :) « Iulicika's Blog

 7. Viorica spune:

  Buna dimineata,dragi cititori!Sunt uimita de reactiile dvs!Sincer nu observ critici la adresa lui,ci din contra:’omul care a schimbat lumea(in sens pozitiv,bineinteles)”,un om care a facut orice pentru realizarea telului.Asta trebuie sa retinem si noi orice este posibil pentru realizarea telului daca ‘ne indragostim ‘ de acel vis,avem credinta si ‘transpiram’ pentru realizarea lui.

 8. steve jobs spune:

  Adrianna….mergi te rog frumos si citeste o carte !!!!!

 9. Cristina Mihalache spune:

  Am si eu o observatie de facut!!!
  Nu contest faptul ca ai avea un prieten care lucreaza la Apple, dar povestea cublocurile de parcare ptr. personele cu dizabilitati cred ca este preluata de pe alicatia ptr. iPhone care se numeste ” Steve Jobs quotes and trivia”!

  Tu ce parere ai???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.