Biletul de intrare

Ieri dupa-amiaza eram intr-un magazin din Chisinau si la un moment dat ochii mi-au fugit spre un stand cu televizoare. . .M-am descoperit uimit pe citeva ecrane, eu intre Andreea Balan si Elena Carstea,pe marginea deja celebrei piscine,inaintea celebrei imbrinceli. Au trecut vreo 9 ani de zile si nici prin cap nu mi-a trecut atunci ca atit de des se va vorbi despre asta. Nu trece anul ca in vreun ziar sau pe la vreo emisiune sa nu se pomeneasca de imbrinceala. Sincer, habar n-am de ce!
Revazind ieri imaginile mi-am reamintit de un lucru pe care-l stiu putini. . . Showul televizat, „Competitia” se numea,se desfasura pe marginea unei piscine, sambata seara,si ca sa pot intra la propria mea emisiune difuzata in direct,a trebuit de citeva ori sa platesc bilet de intrare. Daca stiam atunci ca tambalaul cu imbrinceala in piscina va fi subiect de presa si peste 10 ani,m-as fi gandit de doua ori daca sa-mi iau bilet la showul meu,au ba. . .
Revazind ieri imaginile,sincer,m-a luat dorul de Elena Carstea, de Catalin Crisan,de Andree, de Dan Spataru,Laura Stoica sau Daminescu, toti invitatii mei,atunci,vara la „Competitia”. . .Cind biletele de intrare nu erau prea scumpe. . .

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.