Propunere de afacere !

Zilele trecute am primit o scrisoare legata de o investitie…Cea care mi-a scris ma roaga sa popularizez cererea-propunerea ei…Sunt reticent la orice inseamna investitii,afaceri dar sunt convins ca acesta e una care merita…Cu ceva ani in urma am cunoscut un pusti care a fost admis la Oxford si caruia o companie importanta de medicamente din Paris i-a propus sa-i sponzorizeze cursurile cu conditia ca in primii ani de la absolvire pustiul sa negocieze cu ei prima angajare. ATENTIE !! Nu sa fie obligat sa se angajeze la ei, doar ei sa aibe prima optiune in negociere ! Marcel, asa il cheama pe pusti, e astazi unul din bosii de la Sanofi-Aventis,sediul central din Paris…

Deci :

„Numele meu este Bianca Florea. Sunt absolventă (cu licență) a Facultății de Biotehnologii și am aplicat pentru un Master in Marea Britanie.

Am fost acceptată la Universitatea Cambridge și Oxford (cercetare în domeniul cancerului), dar există o problemă: posibilitățile materiale nu-mi permit să urmez aceste cursuri – îmi sunt necesari aprox. 25000 de euro – sumă pe care trebuie să o confirm ca fiind în bancă până la data de 15 iulie.

Eu am aplicat pentru bursă integrală, dar nu am obținut-o, deoarece în Marea Britanie, bursele sunt în marea majoritate pentru Programele de Doctorat,  iar pentru Master sunt câteva, direcționate pentru cei dinafara U.E.

Rugămintea mea către  Dvs. este ca prin intermediul cunoștințelor pe care le aveți (oameni cu posibilități financiare), să mă ajutați să strâng această sumă (câte puțin de la mai multe persoane).

De două luni caut sponsori (fundații, politicieni, oameni de afaceri), dar fără rezultat (foarte mulți nu au publice adresele de contact). Mă gândesc că prin intermediul Dvs., se poate ajunge mai ușor la dânșii. Știu că sunteți o persoană ocupată, dar eu nu am nicio șansă să strâng acești bani fără ajutor.

Vă rog, dacă doriți să mă ajutați, să mă contactați la telefon 0741036160 (fix 0314097919) sau adresă de e-mail  bia7788@yahoo.com.

Anexez dovada admiterii în cadrul acestor două Universități.”

Vă mulțumesc !

Cu stimă,

Bianca Florea

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.