Vi(ctor) Su(rdu)…

 

       Angela Similea m-a tinut de mana in cel mai greu moment al vietii mele de televiziune. Era imediat dupa ’90, faceam radio la Timisoara si apoi, impreuna cu citiva prieteni, ne-am apucat de televiziune. Prima mea emisie in direct la televizor s-a difuzat intr-o simbata dupa amiaza si unul din bunii mei prieteni din Timisoara, Dodo Munteanu a reusit sa o invite in studio pe Angela Similea…Cu citeva minute inainte de a intra in direct m-a luat spaima si-mi venea sa fug de acolo. Mi-a simtit emotia si mi-a zimbit cald…”O sa fie bine, o sa vezi, te vei deprinde cu televizunea..” . Apoi m-a tinut de mana in timpul scurtelor pauze publicitare, incurajindu-ma… ” O sa te deprinzi cu televizunea, o sa vezi”…

        Au trecut ani de atunci, m-am deprins cu televiziunea si am mai avut bucuria sa o am invitata in showuri mult mai mari, cu decoruri mult mai generoase decit cel din micul studio de la Timisoara…De fiecare data cind ma lua tracul imi aminteam caldura mainii ei, din prima mea intilnire cu televizunea…

        Simt nevoia sa-i intorc caldura mainii acum…Intr-unul din primele mele showuri de la Antena 1 am avut-o din nou invitata…Era prin 2000, acum vreo 11 ani…”Batem Palma” se numea emisia si in culise , tin bine minte, am vazut-o de departe cum le povestea lui Valeriu Lazarov si Victor Surdu ceva…Cei doi se amuzau si priveau spre mine…Atunci cind m-am apropiat mi-a spus..”Le povesteam baietilor cum tremurai ca frunza acum citiva ani”

       Baietii au innoptat deja…Lazarov , cindva, ViSu acum…Cum as putea face sa-i intorc caldura mainii de atunci?

      ( o fotografie rara- mama Angelei Similea(s-a stins acum 5 luni) si Victor Surdu- si o filmare rara- Similea si Victor, la Batem Palma, de atunci)

   Interesant comentariul pe care l-am primit…

simona_frunza2002@yahoo.com
86.35.132.26

Dumnezeu sa-l odihneasca pe domnul Victor Surdu! Acum 10-12 ani in urma, un membru al familiei mele a racit foarte tare. A fost nevoie de un tratament costisitor si care trebuia cumparat in toiul noptii. Tatal meu s-a dus la farmacia din sector care era deschisa non-stop. Cand sa plateasca si-a dat seama ca nu-i ajung banii pe care ii avea la el. Atunci un DOMN care se afla intamplator acolo i-a dat restul de bani ca sa poata plati toata reteta. Era Vi(ctor) Su(rdu). Dumnezeu sa-i dea Lumina Sfanta!

simona_frunza2002@…….
1

AprobăDezaprobă | Răspunde | Editare rapidă | Editare | Spam | Gunoi

 

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.