Love story monden

Sunt uimit ca presa mondena n-a descoperit inca un alt mare scandal iscat de doi dintre cei mai cunoscuti romani…Sincer, cu mult mai populari decit Zavoranu sau Iri…Povestea cuplului , care va aparea cindva , in curind poate, la iveala, este cutremuratoare si va face valuri cu mult mai mari in primul rind datorita popularitatii celor doi.

Despre el s-a vorbit adeseori la televizor, si nu cred ca exista ziar sau revista tiparita in care sa nu-i fi aparut numele…Multi ii cunosc aventura, povestea dar prea putini au birfit-o la colt de ziar. Poate din respect…S-a indragostit de o femeie casatorita si multi din inalta societate l-au blamat pentru asta. Cei doi s-au cunoscut la Viena si sper ca asta sa nu fie o indiscretie pe care o fac…Unii cunosc acest aspect, ca relatia lor a inceput in Austria, o tara frecventata de multi romani, adeseori.

Ea are doi copii, Valeria si Virginia si sotul ei -rectorul Universitatii din Iasi…Adulterul a durat vreo 7 ani, sper din nou sa nu fac o indiscretie…Sotul, i-a murit si a urmat un lung sir de procese pentru o pensie de urmas, procese de care presa mondena n-a prea aflat mare lucuru. Importanti oameni politici ai zilei au facut presiuni uriase pentru solutionarea cazului…Nume grele, rasunatoare, politicieni faimosi.

Bomba e ca cei doi au avut impreuna si un copil care insa s-a nascut mort…E de neinteles pentru multi relatia lor, aventura care a durat atitia ani, timp in care ea a fost casatorita cu un barbat extrem de influent. Procesele pentru pensia de urmas, implicarea numelor grele din lumea politica in acest scandal au fost trecute deocamdata sub o oarecare tacere.

Finalul insa e cutremurator…Ea s-a sinucis la Varetec cu un flacon de arsenic, la doar citeva luni dupa ce a murit amantul , iubitul ei…Povestea ar fi cu siguranta o comoara pentru toata presa mondena. Si sunt absolut convins ca popularitatea lor e cu mult peste cea a cuplurilor aflate azi pe prima pagina a ziarelor.  Ea se numea Veronica Micle, el Mihai Emnescu…

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.