Toblerone pentru Bendeac…

 Am filmat zilele trecute pentru „Puii mei”,emisia lui Bendeac de la Antena.N-am facut mare brinza,mi-am jucat propriul rol,nu sunt deloc un bun actor,stiu si tocmai de asta am fugit mereu de oferte de a juca prin scenete,filmulete,telenovele…habar n-am s-o fac.

    Zilele trecute am aflat ca Mihai a luat decizia de a nu mai aparea in interviuri,ziare,emisuni tv etc..M-a bucurat hotarirea lui,e un prim pas spre maturitate.In 11 ani de prime time la Antena am vazut muuulti showmani,prezentatori,artisti care s-au „ars”  dupa citeva sezoane tocmai pentru ca nu stiau sa-si managerieze aparitile. 

    Am trait o poveste fascinanta cu Valeriu Lazarov. Eram la Madrid ,prin 2000 si intr-o zi au aparut 3 stiri despre mine in  3 ziare  ,in fiecare ziar o alta stire.  Lazarov isi incepea ziua facind revista presei din Romania,monitoriza tot ce tinea de vedetele lui. Dimineata,cind am ajuns la el in birou,mi-a pus pe masa 3 bucati de Toblerone (sunt fan) si mi-a spus,”poti sa le maninci pe toate acum? Asa va face publicul cu tine,oricit de bun ai fi,o sa mori,te „arzi” dupa 2-3 sezoane…”

  Au trecut 10 ani de atunci ,nu merg NICIODATA la  NICIO  emisiune de televizune (rare exceptii) ,nu am probleme cu paparazii pentru ca stiu cum sa-i ocolesc,nu imi pun viata in ziare,nu am fost la NICIUN eveniment monden in 10 ani,exceptindu-le pe cele la care am primit premii.   La NICIUNUL !!…Si asta pentru  ca atunci,dimineata,la Madrid n-am putut sa maninc 3 Toblerone.

     In cei 10 ani am facut sezon dupa sezon audiente tv uluitoare,chiar acum,sezonul asta, „Blondele” e emisia cu cea mai mare audienta din prime-time-ul Antenei,nicio alta emisie nu face audienta mai mare,de 10 ani sunt lider pe noptile de revelion,an dupa an, cu medii constante de 17-18 rtg si cu virfuri de 25-30 rtg!…si toate astea pentru ca n-am mincat Toblerone intr-o dimineata la Madrid…

      Imi place Bendeac…L-am surprins cu coada ochiului,stie limita improvizatiei (improvizatia  aiurea ucide in televiziune!!!),capteaza atentia ,are o fata „star-quality” …  Acum si-a luat si portia lui de Toblerone…Ma bucura asta.Sincer.

Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.