Amestecate…(si obligatoriu un pumn in gura!)

 

  •         Pentru ca a mai trecut ceva vreme…Ii rog pe sefii departamentelor de stiri de la TOATE televizunille sa le traga cite un pumn in gura reporterilor trimisi atunci la maternitatea Giulesti care i-au intrebat pe parintii disperati ce-si cautau copii din priviri…”Ce sanse de supravietuire  dati copilului dumneavoastra? ” De vreo trei ori am auzit intrebarea asta.Si parintii priveau nedumeriti, fara lacrimi, fara cuvinte..Un pumn in gura pe cap de reporter !!! Altfel televizunea se afunda si mai mult in mocirla ! Nu le taiati salariile , nu vor pricepe. UN PUMN IN GURA!!!!
  •         In 1951 italienii au nascocit un festival in SanRemo, o statiune de la malul Mediteranei.Din 1952 pina in 1954 spectacolul s-a transmis doar pe Radio Rai Uno apoi, din 1955, a fost preluat de televiziunea Rai. S-au lansat acolo cariere notabile , Andrea Bocelli, Laura Pausini sau Eros Ramazotti.
            Ai nostri au avut Mamaia, un festival care imbatrinea an dupa an..Habar n-am de ce italienii stiau sa il intinereasca pe cind ai nostri abia o ajutau pe mamaie sa treaca strada. An dupa an presa a avut grija sa-i gaseasca doar minusurile, an dupa an tot soiul de organizatori incercau sa se capatuiasca , sa dea inca un un tun pe bani publici. Pina s-a ales praful..

           SanRemo are vreo 50 000 de locuitori si localnicii incerca sa-si promoveze putinele obiective turistice, vila Nobel sau catedrala San Siro…Degeaba,toti turistii ajunsi la SanRemo vor sa vada teatrul Ariston unde se desfasoara festivalul…La noi e liniste la Mamaia,anul asta  nicio televiziune importanta n-a mai fost interesata sa preia festivalul, presa il ignora si asta inseamna sfirsit…Mamaie, cheama-ti nepotii !!!!

  •    Am vazut la TVR Supercupa Europei, Atletico Madrid -Internationale si mi-am amintit de o dupa-amiaza intreaga petrecuta la Madrid pe Bernabeul lui Real si apoi pe Vicente Calderon a lui Atletico. Valeriu Lazarov era un mare fan de Atletico si un prieten apropiat a lui Jesus Gil, patronul lui Atletico. Mi-a povestit ca atunci cind a cistigat titlul in Spania, Jesus a sarbatorit colindind Madridul calare pe un elefant si ca acasa , intr-un castel de linga Madrid .avea o veritabila gradina zoologica , fiind mereu insotit la sedinte de un crocodil care-i era credincios. Imi place sa cred ca la Supercupa, Dumnezeu le-a dat amindurora bilete in aceeasi loja…
Acest articol a fost publicat în Scrise cu negru. Salvează legătura permanentă.